2014-09-14 16:40:13
Φωτογραφία για ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ 3ΑΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τον ΟΦΗ αντιμετώπισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και κατάφεραν να πάρουν εντυπωσιακή νίκη.

Από την αρχή του ματς οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 19' όταν ο Κηπουρός εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Ό,τι δεν έγινε τότε, όμως, έγινε στο 24', όταν ο Βάρκας, που ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ, μια νίκη που ίσως να είχε έρθει γρηγορότερα, καθώς στο 29' χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο σκόρερ του Θρύλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από κοντά.

Από εκεί και πέρα, το ματς... τελείωσε στο 37', όταν έγινε το 2-0. Αυτό ήταν ουσιαστικά το στοιχείο που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Το πότε θα πετύχαινε το δεύτερο γκολ. Τότε λοιπόν ο Νικολάου έδωσε ωραία μπαλιά στον Κουγιό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.


Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός σημείωσε γρήγορα το τρίτο του γκολ και από εκείνο το σημείο και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων, αφού ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να απειλήσει. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 56' από τον Βάρκα, με τον Ολυμπιακό να ξεκινά με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και να υπενθυμίζει σε όλους πως είναι ο μεγάλος διεκδικητής.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Νικολάου (63' Τσιλίκης), Βάρκας, Αγιώτης, Κολτσίδας (86' Πριονάς), Κουγιός (78' Νταΐ), Μπέτσας, Χελάς, Χρήστου, Κηπουρός (59' Δερμιτζάκης), Σπυριδάκης (56' Τσουμάκης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ