2014-09-14 20:27:15
Φωτογραφία για 1-1 με την Παναχαϊκή ο Πανηλειακός
Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια για πρόκριση του Πανηλειακού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι». Εμφανώς μεταμορφωμένοι σε σχέση με το ματς της Πάτρας, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Παναχαϊκή.

Στο α’ ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τους Πυργιώτες να απειλούν στο 2’, όταν από κόρνερ του Μπουντόπουλου ο Τσίτας έπιασε κεφαλιά άουτ από καλή θέση, ενώ στο 17’ από κόρνερ του Ζλακόφσκι ο Μπαλού με κεφαλιά εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χότζα (0-1).

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 51’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από γύρισμα του Τσίτα ο Μπουντόπουλος μόνος με τον τερματοφύλακα δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Όμως στο 54’ από σέντρα Νικολόπουλου πλασέ στην κίνηση ο Τσίτας ισοφάρισε σε 1-1.

Να σημειώσουμε ότι η Παναχαϊκη μετουσίωσε ουσιαστικά σε γκολ τη μοναδική καλή στιγμής της στον αγώνα.

Ξεχώρισαν για τον Πανηλειακό Μπουντοπουλος, Νικολόπουλος

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Χότζα, Κολιός, Φορτούνης, Κασνέτσης, Νικολόπουλος, Μαζιώτης Ιε. (66’ Κυριακάκης), Δημητρουλόπουλος, Μπαξεβάνος, Εμμανουήλ, Μπουντόπουλος (73’ Σακελλαρίδης), Τσίτας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Κοντοχρήστος, Άλμπι, Ντα Κόστα (25’ λτ Πατινιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού (74’ Αναστασόπουλος), Σούλης, Μαρουκάκης, Ζλατκόφσκι, Χούσα, Μαζιώτης (57’ Πλέγας).

Πηγή: olympiasports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ