2014-09-15 01:14:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...
O Μογιά έχει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό του με τους ανθρώπους της Ατλέτικο να υπογραμμίζουν πως θα είναι διαθέσιμος στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπει στην τελική ευθεία της για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγο Σιμεόνε έκανε τις τελικές του επιλογές για το ταξίδι της ομάδας στην Ελλάδα, παίρνοντας στην αποστολή 20 παίκτες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Η Ατλέτικο αναμένεται στη χώρα μας το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο τραυματίας Κριστιάν Ροντρίγκες. Κατά τα άλλα όμως πρόβλημα έχει και ο Μογιά. Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατό του, το οποίο έχει από πέρυσι. Η ετοιμότητά του και η κατάστασή του θα τσεκαριστούν και τη Δευτέρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν πάντως σίγουρο πως θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ο Μογιά που ένιωθε αρκετές ενοχλήσεις την Κυριακή εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο. Από την Ατλέτικο προέκυπτε πως επρόκειτο κυρίως για εξετάσεις ρουτίνας και όχι για κάτι σοβαρό. Στην προπόνηση της Κυριακής ο Σιμεόνε χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρούπ. Όσοι έπαιξαν με την Ρεάλ έκαναν αποθεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο. Για τους υπόλοιπους υπήρξε διαφορετικό πρόγραμμα, με ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας και για ανάπτυξη. Επίσης για σωστό κοντρόλ της μπάλας και σουτ.

Έγινε και δουλειά πάνω στα στημένα. Μαζί με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και παίκτες από την Β' και την Γ' ομάδα της Ατλέτικο. Ανάμεσά τους ήταν και ο Ρουγκάλας, που ως γνωστόν είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο.

Επίσης με την πρώτη ομάδα ήταν ο Ιβάν Αλέγιο, ο Ρόμπλες, ο Τριγκέιρος, ο Καθόρλα και άλλοι παίκτες από τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα της Ατλέτικο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Σημειωτέον ο Σιμεόνε θα κόψει 2 παίκτες από τους 20 που πήρε μαζί του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ