2014-09-15 10:28:23
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας
ΚΡΙΟΣ Παρ όλο που δε σας είναι καθόλου εύκολο να ζητάτε συγνώμη, σήμερα θα είναι ζωτικής σημασίας να παραδεχτείτε τα λάθη σας, αλλά θα πρέπει να είστε εντελώς ειλικρινείς και αυτά που θα πείτε να βγαίνουν πραγματικά μέσα από την καρδιά σας. Κατά έναν παράξενο τρόπο, όταν παραδεχόμαστε τα λάθη μας, ερχόμαστε πιο κοντά στους άλλους. Μείνετε σταθεροί κι αμετάκλητοι στις θέσεις σας σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα και να είστε σίγουροι πως θα έχετε πολύ περισσότερη επιρροή απ ότι φανταζόσασταν, αρκεί η στάση σας να μην είναι καθόλου παθητική.

ΤΑΥΡΟΣ Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στα θετικά σημεία της ζωής σας και να προβάλλετε την αισιόδοξη πλευρά της παρά σε ότι σας προκαλεί ανασφάλεια και φόβο. Είναι πολύ υγιές όλο αυτό και καλό θα είναι το υιοθετήσετε σαν τρόπο σκέψης, καθώς σας τροφοδοτεί με ενέργεια και λειτουργεί ως μαγνήτης θετικών καταστάσεων στη ζωή σας. Κάποιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα σας προκαλούν ταραχή και πανικό, σύντομα όμως θα ανακαλύψετε πως ήταν η καλύτερη τροπή που θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα πράγματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ Νέες συμφωνίες και πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρει ένα οικονομικό ζήτημα που σας προβληματίζει εδώ και μέρες. Να είστε μόνο προσεχτικοί μην τυχόν κι από κεκτημένη ταχύτητα και υπέρμετρο ενθουσιασμό, κάνετε κάποια βεβιασμένη κίνηση που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Στον αισθηματικό τομέα είναι λίγο σκωτσέζικο ντους η κατάσταση και είστε εσείς πάλι αυτοί που θα πρέπει να δείχνετε όλη την ώρα κατανόηση και να κάνετε ένα βήμα πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αρκετά ευνοϊκή η μέρα στον τομέα της επικοινωνίας για εσάς τους Καρκίνους και παρ όλο που όλη αυτή η πολυλογία σας έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας, θα μπορούσε να είναι στην ουσία ένας αποτελεσματικός τρόπος να καμουφλάρετε την συναισθηματική σας ευαισθησία. Συνεχίστε έτσι γιατί σίγουρα ενισχύεται η ψυχολογία σας, άσχετα αν εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε. Δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε το μυαλό σας από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, δε σας αφήνει δυστυχώς κανένα περιθώριο επιλογής. Κι εφ όσον δεν είναι στο χέρι σας να διαμορφωθούν οι εξελίξεις όπως θα το θέλατε, πάρτε το απόφαση και προχωρήστε δίχως να κοιτάτε πίσω.

ΛΕΩΝ Η επιρροή του Δία δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για εσάς τους Λέοντες, τόσο σε επαγγελματικό, οικονομικό και επικοινωνιακό επίπεδο, οπότε μη χάνετε ούτε δευτερόλεπτο μένοντας σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας χαλάσουν έστω και για λίγο τη διάθεση. Έχετε όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σας και πλέον δε σας πιάνει κανείς. Μην παρασύρεστε από τις λίγες στιγμές λιακάδας κατά τη διάρκεια της ημέρας και νομίζετε ότι θα έχει πολλή ζέστη, οπότε ντυθείτε κατάλληλα για την εποχή γιατί αλλιώς θα την αρπάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν και θα προσπαθήσουν πολύ έντονα σήμερα κάποιοι να σας πείσουν πως έχετε πάρει τη σωστή απόφαση σχετικά με ένα ζήτημα που σας προβληματίζει, εσείς παρ όλα αυτά θα συνεχίσετε να έχετε τους ενδοιασμούς σας. Όντας μέσα στο επίκεντρο της κατάστασης, δεν μπορείτε να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα, οπότε κρατήστε κάποια απόσταση και δείτε την ως θεατής. Θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη χαοτική κατάσταση που βρίσκεστε και να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Βρείτε τρόπους να εκτονώνετε την ένταση που αισθάνεστε κάνοντας ίσως κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι και οτιδήποτε μπορεί να συντελέσει στην ψυχική σας ανάταση.

ΖΥΓΟΣ Αν σκέφτεστε να φύγετε σε κάποια ξένη χώρα ώστε να αναζητήσετε μια καλύτερη τύχη, ενημερωθείτε πολύ προσεκτικά από την αντίστοιχη Πρεσβεία ποιες είναι οι πραγματικές συνθήκες που επικρατούν και μη βιαστείτε να βασιστείτε σε γνώμες τρίτων, καθώς υπάρχουν αρκετοί που έφυγαν στο εξωτερικό κι έμειναν εγκλωβισμένοι αδυνατώντας να γυρίσουν πίσω. Κατάλληλη μέρα ώστε να δείξετε στους γύρω σας μια πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας και να αφεθείτε ελεύθεροι χωρίς να χρειάζεται να φοράτε άλλο την ασπίδα προστασίας που σας κρατάει μαγκωμένους και απρόσιτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν στην προσωπική σας ζωή δεν έχουν έρθει οι εξελίξεις όπως τις φανταζόσασταν, αυτό δε σας δίνει το δικαίωμα να παρασέρνετε τους φίλους σας στην αισθηματική σας λαίλαπα και να τους φέρνετε σε δύσκολη θέση ξεσπώντας συνέχεια πάνω τους. Συγκρατείστε το θυμό σας και καθώς είναι ιδανική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο, ζητείστε αν μη τι άλλο την κατανόησή τους και παραδεχτείτε τη λάθος συμπεριφορά σας. Κάποια θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα θα σας δώσει αρκετή ώθηση για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες, αρκεί να μην παρασυρθείτε και δε βάλετε τελικά τις σωστές προτεραιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αρκετά δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες και καθώς είστε σε πολύ καλή ψυχολογία (κάτι που είναι εμφανές και στους γύρω σας) θα κάνετε κάποιες κινήσεις ματ στα επαγγελματικά σας που θα σας αποφέρουν οικονομική και κοινωνική καταξίωση. Έχετε μόνο το νου σας γιατί καραδοκούν κόρακες και θα σας πλευρίσουν σε ανύποπτο χρόνο… Στον οικογενειακό τομέα είναι κάπως χλιαρή η κατάσταση, και δεν μπορείτε να μη σκέφτεστε « από μακριά κι αγαπημένοι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Όσο και να προσπαθείτε ώστε να μη σταθούν εμπόδιο τα συναισθήματά σας στην επαγγελματική σας πορεία, σήμερα θα σας είναι αδύνατο να υπερισχύσει η λογική και θα παλεύετε με τον εαυτό σας ώστε να οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Συζητείστε και με φιλικά σας πρόσωπα για να πάρετε και μια άλλη γνώμη, αν και η τελική απόφαση θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα δική σας. Λίγη προσοχή στη διατροφή σας όσοι συνηθίζετε να κάνετε εξαντλητικές δίαιτες και μη στερείτε τον οργανισμό σας από βασικά στοιχεία που πρέπει να παίρνει μόνο και μόνο για να μοιάζετε σαν θερμόμετρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένα φιλικό σας πρόσωπο είναι σε μεγάλο δίλημμα και θα παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία σας καθώς και η γνώμη σας. Σίγουρα δεν είστε εσείς αυτοί που θα επιλέξετε, μπορείτε όμως έστω και στιγμιαία να μπείτε στη θέση του και να το καθοδηγήσετε προς μια πιο αντικειμενική οπτική γωνία. Αν νιώσετε την ανάγκη να τα πείτε ωμά κάντε το και ας παρεξηγηθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και μην είστε σίγουροι πως αυτά που σας παρουσιάζουν είναι κι αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ Με τον Ήλιο στην Παρθένο, έχετε την τύχη με το μέρος σας ώστε να τελειώσει θετικά ένα διάστημα αρκετής κούρασης και προσπάθειας και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Μην ξεχνάτε πως οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας σκέφτονται και σας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια, οπότε δεν έχετε κανένα λόγο να μην είστε σίγουροι για την επιτυχία σας. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σας προβληματίσει, σκεφτείτε την όσο πιο διεξοδικά μπορείτε και αν θεωρείτε πως δεν έχετε ξεκάθαρη γνώμη, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε με κάποια συμφωνία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ