2014-09-15 12:34:19
Φωτογραφία για Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά
Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά

1. Γιώργος Μαζωνάκης

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι στιλιστικές επιλογές του δημοφιλούς τραγουδιστή, μας έχουν δημιουργήσει την απορία: "Μα τι σκεφτόταν όταν τα φορούσε αυτά;". Σε πρόσφατη λοιπόν, εμφάνισή του ο Γιώργος Μαζωνάκης συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα, αλλά για το λάθος λόγο. Ένα φλοράλ παντελόνι που θυμίζει περισσότερο κήπο, παρά ρούχο ήταν η αφορμή, για να μας αφήσει με την απορία.

2. Ριάνα

Μπορεί να άλλαξε μέσα σε μία ημέρα ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα συνολάκια και να έκλεψε τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ωστόσο ένα εξ αυτών κρίθηκε απλώς ακατάλληλο από τους ανθρώπους της μόδας. Πρόκειται για το φαρδύ λευκό κοστούμι, με το οποίο εμφανίστηκε η Ριάνα στο fashion show του οίκου Edun, το οποίο όχι μόνο δεν την κολάκευε καθόλου, αλλά ήταν λες και βγήκε από το τρελάδικο!


3. Μαριαλένα Ανδρέου

Η νεαρή κοπέλα δηλώνει παρουσιάστρια. Για ποιο λόγο τραβάει την προσοχή; Προφανώς για τη λάθος επιλογή της να εμφανιστεί στην παρουσίαση του προγράμματος του "Ε", ντυμένη μπομπονιέρα. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, η όμορφη Μαριαλένα επέλεξε ένα ροζ φόρεμα από τούλι, από το οποίο λείπουν μόνο τα... κουφέτα.

4. Μάιλι Σάιρους

Απ’ ό,τι φαίνεται, το τριώδιο άνοιξε αρκετούς μήνες νωρίτερα για τη Μάιλι Σάιρους, η οποία «ξεδίπλωσε» για ακόμη φορά την εκκεντρικότητά της σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη. Φορώντας ένα σύνολο… ουράνιο τόξο, η νεαρή ποπ σταρ υιοθέτησε το γνωστό λουκ «ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι».

5. Μίκι Ρουρκ

Παραμορφωμένος, αγνώριστος, σχεδόν ένας άλλος από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκε πρόσφατα ο Μίκι Ρουρκ. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το αλλοιωμένο πρόσωπό του που προκάλεσε εντύπωση, αλλά και η ενδυματολογική επιλογή του: φούτερ, που αποκάλυπτε τα τατουάζ στο αποτριχωμένο στήθος του και military κολάν, πάνω από το οποίο φορούσε ένα δεύτερο πιο κοντό σε γκρι απόχρωση.

6. Τόλης Σκουλαριώτης

Πολλές φορές έχει τραβήξει πάνω του τα φλας των φωτογράφων, με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις (προσπαθεί καθώς φαίνεται, πολύ γι' αυτό). Κι όμως, ο Νίκος Σκουλαριώτης είναι στιλίστας. Παρόλα αυτά το θέμα "Άλγεβρα" που αποφάσισε να φορέσει στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση δεν τον κολακεύει και πολύ. Με ένα πουκάμισο γεμάτο αριθμούς, το ασορτί σορτσάκι, το λουστρίνι και τις καλτσοδέτες, μάλλον ήθελε να καλωσορίσει το άνοιγμα των σχολίων. Αλλά δεν τα κατάφερε...
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ