2014-09-15 17:33:12
Φωτογραφία για Περιοδεία σε Θάσο και Θράκη του Τέρενς Κουίκ
Στη Θάσο βρίσκεται από σήμερα το πρωί (15.09.14) ο Βουλευτής Επικρατείας των... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

«Συνεχίζω να τηρώ την υπόσχεση μου, επισκεπτόμενος τις περιοχές, όπου είχα περιοδεύσει κατά την προεκλογική περίοδο, ζητώντας την ψήφο των πολιτών, στον αγώνα που έδωσα μαζί με 58 καταξιωμένους συνεργάτες μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Θάσου, που μας έδωσαν ένα πολύ σημαντικό ποσοστό και ταυτόχρονα να αρχίσω να καταγράφω «καυτά» θέματα, τα οποία πρέπει να με απασχολήσουν άμεσα» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη νέα επίσκεψή του στο νησί, που τη πραγματοποιεί μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου του Συνδυασμού ΜΑ.ΘΡΑ.ΕΛ, Βίκυ Μουντζούρη, ενημερώθηκε και για τις ζημιές, αλλά και για την πορεία αποκατάστασης τους από τις πλημμύρες στις περιοχές Καλλιράχη, Μαριές και Λιμενάρια, στα νότια του νησιού.

Το μεσημέρι ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στην Ξάνθη, προκειμένου να έχει την πρώτη συνάντηση εργασίας με τον Πολιτευτή των ΑΝΕΛ, τον Πομάκο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή με θέμα την δρομολόγηση του πρώτου Πομακικού Φεστιβάλ.

Το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα λάβει μέρος στη Β’ συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου και το βράδυ θα είναι στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχει άλλη συνάντηση εργασίας με τον συνάδελφο του Βουλευτή Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ