2014-09-15 19:31:34
Φωτογραφία για Δείτε ποίες εφαρμογές λειτουργούν μέχρι τώρα στο Apple Watch
Την περασμένη εβδομάδα η Apple μας παρουσίασε την νέα δημιουργία της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και είναι το Apple Watch.

Στο ρολόι σύμφωνα με τις φήμες θα μπορούμε να κατεβάσουμε και εφαρμογές που θα τις βρίσκουμε στο ειδικά διαμορφωμένο AppStore για το ρολόι Ποίες είναι όμως οι εφαρμογές που λειτουργούν μέχρι σήμερα σε αυτό?

Διαβάστε πιο κάτω...

Ημερολόγιο

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να προβάλετε τα συμβάντα στο ημερολόγιο για μια ημέρα ή μια εβδομάδα.

Χάρτες

Εφαρμογή "κάρτα" στην Apple ρολόι εμφανίζει την τρέχουσα θέση και την κατεύθυνση της κίνησης.

Passbook

Καταστήματα Passbook εισιτήρια, κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια για ταινίες, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, κάρτες μπόνους, κουπόνια και δωροεπιταγές. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τις ηλεκτρονικές πληρωμές της Apple Pay, απελευθερώνοντας σας από τις πραγματικές τραπεζικές κάρτες.


Μουσική

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σας στο iPhone, χωρίς να βγάλετε τη συσκευή από την τσέπη σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε στην μνήμη του ρολογιού τραγούδια για να ακούσετε χωρίς ένα iphone.

Apple TV και iTunes

Το Apple ρολόι σας επιτρέπει να ελέγχετε το Apple TV και την βιβλιοθήκη του iTunes στο Mac ή στο PC σας: Swipe χειρονομίες για να μετακινηθείτε μέσα στο μενού και κύλιση για να μετακινηθείτε μέσα σε μεγάλες λίστες και συλλογές, επιλέξτε ταινίες περιλαμβάνουν iTunes Radio, κ.λπ.

Remote Camera

Χρησιμοποιήστε το  ως τηλεχειριστήριο για την απομακρυσμένη κάμερα του κλείστρου στο iPhone. Μπορείτε ακόμη να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Χρονόμετρο

Με το Apple Watch έχετε την  λειτουργία χρονόμετρο στην ψηφιακή, αναλογική και υβριδική μορφή. Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο, το μέσο χρόνο του γύρου, και κατασκευάζει διαγράμματα.

Timer

Ενσωματωμένο χρονόμετρο εκπέμπει ένα σήμα μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Η ρύθμιση του χρονοδιακόπτη γίνεται με ένα ψηφιακό κομμάτι "Ψηφιακή Crown" - ένα μοναδικό τρόπο για να μετακινηθείτε.

Υπηρεσία

Υπηρεσία για την Apple ρολόι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε εύκολα τις συναγερμούς με μια ψηφιακή λίγο Digital Crown.

Παγκόσμιο ρολόι

Παγκόσμιο ρολόι για Apple ρολόι δείχνει την τρέχουσα ώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Μετοχές

Μετοχές Εφαρμογή για την Apple ρολόι σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις τιμές των μετοχών, εμφανίζει ιστορικές τιμές συναλλάγματος για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και παρέχει ειδήσεις για τις εταιρείες.

Καιρός

Μια ματιά στην οθόνη της Apple αρκεί για  να παρακολουθήστε και να μάθετε βασικές πληροφορίες: θερμοκρασία, ταχύτητα ανέμου, πίεση και υγρασία, καθώς και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες.

Φωτογραφία

Η Apple ρολόι προσφέρει πρόσβαση στις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τον τον καρπό.Κάθε εικόνα μπορεί να οριστεί ως μια εικόνα φόντου για την αρχική οθόνη.

Siri

Η Siri βοηθός  σας επιτρέπει να υπαγορεύετε τα μηνύματα, να κάνετε ερωτήσεις για τις προσεχείς συνεδριάσεις, κοντινές καφετέριες ή εστιατόρια, κ.λπ.

Ρυθμίσεις

Χρήση των ρυθμίσεων της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε Airplane Mode, ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth και το "Μην ενοχλείτε". Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τον ήχο ή να βρει τη θέση του iPhone σας.

Δραστηριότητα

Η εφαρμογή δραστηριότητα που δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής για όλη την ημέρα. Το Apple ρολόι χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο ενσωματωμένη οθόνη του καρδιακού ρυθμού, GPS και Wi-Fi και λειτουργίες για το  smartphone iPhone, αντανακλώντας την πλήρη εικόνα της καθημερινής σωματικής δραστηριότητας.Η δραστηριότητα μετρά τρεις διαφορετικούς δείκτες δραστηριότητας: θερμίδες, μαθήματα γυμναστικής, και ακόμα, πόσο συχνά κινείτε τα πόδια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προπόνηση

Το Workout θα παράσχει την απαραίτητη κατάρτιση για την απόδοση. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ορίσετε τους στόχους και το ρυθμό για τα δημοφιλή είδη των ασκήσεων, όπως το τρέξιμο και την ποδηλασία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ