2014-09-15 20:07:21
Φωτογραφία για ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΡΩΝΗΣ
Είχε έρθει στον Ολυμπιακό για να βοηθήσει περισσότερο στις προπονήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα είχε τους βασικούς περιφερειακούς του στην αρχή της προετοιμασίας και έτσι ο Κέβιν Αρώνης μπήκε στο ρόστερ των ερυθρόλευκων με καθαρά βοηθητικό ρόλο.

Ο ομογενής γκαρντ δεν έχει Ελληνικό διαβατήριο και λογίζεται ως ξένος και για αυτό από την στιγμή που επέστρεψαν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχε και λόγο για να αγωνιστεί ούτε στο φιλικό με την Ολίμπια ούτε και να παραμείνει στην ομάδα. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αρώνης έφυγε από την Ιταλία και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ώστε να βρει λύση στο διαβατήριο του, αφού υπάρχει μία εμπλοκή στην περίπτωση του.

Ηδη ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εκφράσει την διάθεση τους για να τον αποκτήσουν, αλλά από την στιγμή που πιάνει θέση ξένου είναι δύσκολο να υπογράψει κάπου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως σε ένα με δύο μήνες θα έχει διευθετήσει το θέμα του Ελληνικού διαβατηρίου του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αφού δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από την πλευρά του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ