2014-09-16 04:52:10
Φωτογραφία για Απορριμματοφόρα του Δήμου Τρίπολης εθεάθησαν στην Βιομηχανική Περιοχή [video]
Απορριμματοφόρα του Δήμου Τρίπολης εθεάθησαν στην Βιομηχανική Περιοχή και συγκεκριμένα έχουν σταθμεύσει λίγα μέτρα από τον βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΤ. Οι πληροφορίες έκαναν λόγω για άδειασμα των απορριμάτων σε "press container" το οποίο θα συμπιέζει τα απορρίματα και μετά θα γίνεται μεταφορά τους εκτός του νομού.

Να σημειώσουμε ότι η λύση του press container είναι κάτι που πρότεινε ο Δήμαρχος ότι θα γινόταν σε κλειστό χώρο με ασφάλεια στον Αγ. Κωνσταντίνο (δείτε ομιλία στους κατοίκους του Αγ. Κωνσταντίνου) αλλά μετά επιλέχθηκε το Τουρκοδέντρι. Μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων από τα χωριά Τζίβα και Θάνα, τα απορριματοφόρα έμειναν γεμάτα χωρίς να μπορούν να αδειάσουν σε κάποιο σημείο. Να σημειωθεί ότι τα απορρίμματα δεν μπορούν να μείνουν για μέρες μέσα στα απορριμματοφόρα καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.

Άγνοια στην ΔΕΥΑΤ για το θέμα

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Παρασκευόπουλο μας δήλωσε άγνοια για το θέμα και ότι δεν έχει ενημερωθεί. Άγνοια δήλωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΤ, Κώστας Μανδρώνης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ