2014-09-16 09:35:05
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παίζουν στο στοίχημα το ποιός είναι ο νεκρός στον τάφο της Αμφίπολης [photos]
Τρελά πράγματα γίνονται με αφορμή τη μεγάλη ανακάλυψη του τάφου στηνΑμφίπολή που έχει προκαλέσει παγκόσμιο θαυμασμό Το απίστευτο της όλης ιστορίας είναι ότι παίζουν στοίχημα στο διαδίκτυο τον τάφο της Αμφίπολης και σε ποιον ανήκει.

Ήδη, ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχήματος ανέβασε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο διάσημος νεκρός και καλεί τους πελάτες να ποντάρουν, δίνοντας φοβερές αποδόσεις.

Οι εμπνευστές του εν λόγω στοιχήματος, επιστράτευσαν και το χιούμορ τους για το στοίχημα, βάζοντας απίθανα πρόσωπα, από τον Αδόλφο Χίτλερ έως τον Μπιν Λάντεν και τον Ιντιάνα Τζόουνς!.

Όσοι ποντάρετε στον Μπιν Λάντεν και δικαιωθείτε θα λάβετε την εξωπραγματική απόδοση… 2011, ενώ αν βρεθεί ο Χίτλερ μόλις… 1945!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές φαβορί είναι ο ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέαρχος, καθώς έχει απόδοση 3,65 με την Ρωξάνη να ακολουθεί με 4.10.

Η καμπάνια της εταιρείας ξεκινά με το ερώτημα: Τι συνδέει την Αμφίπολη με τον Ρανιέρι; Ανακαλύψτε τα ειδικά στοιχήματα και διασκεδάστε παίζοντας.


Οι επιλογές συνολικά είναι δώδεκα εκ των οποίων οι πέντε είναι σοβαρές και πιθανές και οι άλλες επτά απίθανες

Ως πιθανότερο «ένοικο» του τύμβου η εταιρεία θεωρεί τον Νέαρχο, στον οποίο δίνει τη μικρότερη απόδοση της τάξης του 3,65.

Ακολουθούν η Ρωξάνη και ο γιος της Αλέξανδρος IV με 4,10, η Ολυμπιάδα με 4,55, ο Μέγας Αλέξανδρος με 7,25 και ο Κάσσανδρος με 12,20.

Οι πιο… απίθανες επιλογές είναι:

1. Ο Αδόλφος Χίτλερ με 1.945

2. Ο Τζίμι Χόφα με 101

3. Ο Ιντιάνα Τζόουνς με 251

4. Ο Λοχίας Μπρόντι από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Homeland με 501

5. Ο Ναύαρχος Γουίλιαμ Μπιλ Αντάμα από το battlestar Gallactica με 501

6. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με 2011

Για όσους πιστεύουν τέλος ότι ο τάφος χρησιμοποιήθηκε ως τελευταία κατοικία για κάποιον άγνωστο υπάρχει και αυτή η επιλογή δίνοντας απόδοση 18,50.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ