2014-09-16 10:22:18
Φωτογραφία για Ουκρανία: Άρχισε η πολυεθνική χερσαία άσκηση«Rapid Trident- 2014»
Σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Κέντρο για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην Ακαδημία Χερσαίων Δυνάμεων στο Λβίβ έγινε η επίσημη τελετή της έναρξης της αμερικανο-ουκρανικής άσκησης «Rapid Trident- 2014», αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Άμυνας.

Κατά την εκδήλωση έγινε παρέλαση από στρατιώτες της Ουκρανίας, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Βουλγαρίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Λετονίας, της Λιθουανίας, Γεωργίας, Γερμανίας, Μολδαβίας, Νορβηγίας, Πολωνίας, Ρουμανίας και της Ισπανίας.

Οι επικεφαλής της άσκησης, ο Ουκρανός συνταγματάρχης Αλεξάντερ Σίβακ και ο Αμερικανός συνταγματάρχης Fred Renzi, επιθεώρησαν τις μονάδες των συμμετεχουσών χωρών και συνεχάρησαν το στρατό κατά την έναρξη της άσκησης.

Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος περίπου 1200 στρατιώτες, εκ των οποίων οι 600 είναι Ουκρανοί. Η μεγαλύτερη συμμετοχή από τις άλλες χώρες είναι αυτής των Ηνωμένων Πολιτειών με 200 στρατιώτες.

Η άσκηση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες σε διάφορους τομείς της στρατιωτικής εκπαίδευσης, θα χρησιμοποιηθούν σχεδόν 700 βαριά όπλα και περισσότερα από 150 στρατιωτικά οχήματα  και τεθωρακισμένα.

--

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ