2014-09-16 10:44:19
Φωτογραφία για Τέρενς Κουίκ: Φούχτελ και Σόρρος είναι μη αποδεκτά ονόματα
Δήλωση του Τέρενς Κουίκ στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης «Φούχτελ και Σόρρος είναι μη αποδεκτά ονόματα. Είναι persona non grata για τον ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου είμαι επικεφαλής. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Επ' αυτού έχω τοποθετηθεί και ως Εκπρόσωπος και ως Βουλευτής Επικρατείας».

Την δήλωση αυτή έκανε ο Τέρενς Κουίκ και στην 2η συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Κομοτηνή, αλλά και στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ αμέσως μετά.

Το θέμα μπήκε για συζήτηση στο Συμβούλιο, με αφορμή τη θρασύτατη επιστολή που έστειλε ο Φούχτελ στους Δήμους της Ελλάδας, ζητώντας λίστα με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ούτε που να το διανοηθούν οι Έλληνες Δήμαρχοι να ανταποκριθούν στο προκλητικό ερωτηματολόγιο που τους απέστειλε ο Φούχτελ ενεργώντας ως Κομαντατούρ, συμπεριφερόμενος ως εκπρόσωπος του 4ου Οικονομικού Ράιχ», σχολίασε ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Οφείλω να επισημάνω την εξαιρετική τοποθέτηση στο εν λόγω ζήτημα, του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Τύποις και ουσία απέρριψε ως Αυτοδιοίκηση το ερωτηματολόγιο Φούχτελ, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεργάζεται και ανταποκρίνεται σε ανάλογα αιτήματα μόνο της ελληνικής κυβέρνησης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ