2014-09-16 11:14:23
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΡΥΛΕ... ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ «ΓΡΟΘΙΑ»!
Έφτασε η στιγμή που περιμένουμε κάθε χρόνο με λαχτάρα και αγωνία. Να δούμε δηλαδή το Θρύλο μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του Champions League.

Απόψε στο κατάμεστο "Γ.Καραϊσκάκης" (21:45 NS2 και σε LIVE STREAMING ΕΔΩ) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, τη μεγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, που τον περασμένο Μάιο έχασε την κούπα του Champions League για κάποια... δευτερόλεπτα. 

Όχι, εδώ δε θα σας μιλήσουμε ούτε για πιθανά σχήματα (δείτε την πιθανή 11αδα του Ολυμπιακού ΕΔΩ και της Ατλέτικο ΕΔΩ), ούτε για... μαρκαρίσματα ούτε για τίποτε άλλο που αφορά τεχνικά θέματα. Αυτά ας τα αφήσουμε στον Μίτσελ και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Εδώ θα σταθούμε στην αναγκαιότητα απέναντι σε ένα τέτοιο μεγαθήριο ομάδα και κόσμος να είναι μία γροθιά από το 1' έως το 90'+. Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να δώσουν ότι έχουν κυριολεκτικά, αφού..
. εκπτώσεις στις δυνάμεις σε έναν τέτοιο αγώνα δε χωράνε. Την συντήρηση ας την κάνουν με την Βέροια την ερχόμενη Κυριακή, με όλο το σεβασμό στην ομάδα της Ημαθίας. Σήμερα οι παίκτες πρέπει να δώσουν την "σπίθα" στην εξέδρα που ξέρουμε όλοι μας καλά ότι την κάνει 100 φορές πιο δυνατή το πάθος και η μαχητικότητα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Αν είναι υποτονικοί οι παίκτες, θα είναι και η κερκίδα, έτσι πάνε αυτά.

Τώρα να μου πείτε, τι να καταλάβει η Ατλέτικο από έδρες; Σωστό... εν μέρει, αλλά παλαιότερα κατάλαβαν και πολύ καλά μάλιστα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τι σημαίνει Πειραιάς και υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό. Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω... Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γ., Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Βέρντερ Βρέμης, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Άγιαξ και τόσοι άλλοι... Γιατί όχι λοιπόν και η Ατλέτικο;

Όλοι πρέπει να αναλογιστούμε ότι κάτι τέτοιοι αγώνες "χτίζουν" το όνομα της ομάδας πέρα από τα σύνορα γιατί μία ενδεχόμενη επιτυχία θα προκαλέσει πάταγο, οι παίκτες θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και ο κόσμος θα ξεχάσει τις καλοκαιρινές... γκρίνιες για τα μεταγραφικά. 

Ο Μίτσελ από την πλευρά του θα... ανακηρυχθεί ως ο μάγος του λιμανιού αν τα καταφέρει και πάλι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, πολλές εξ αυτών μάλιστα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός μας παίζει πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς στην αποψινή αναμέτρηση... Αν δώσουμε όλοι όλο μας το "είναι", μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το έχουμε ξανακάνει! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ