2014-09-16 12:42:45
Φωτογραφία για Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ
Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μάλμε στην έδρα της, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και τα προγνωστικά θέλουν τους Ιταλούς να έχουν το προβάδισμα, κόντρα στη θεωρητικά πιο ανίσχυρη ομάδα του ομίλου του Ολυμπιακού.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είδε την ομάδα του να συνεχίζει το καλό ξεκίνημα της στην Σέριε Α, με την άνετη νίκη επί της Ουντινέζε με 2-0, τη στιγμή που τα προβλήματα τραυματισμών αρχίζουν να ελαχιστοποιούνται. Ο Τέβες είναι έτοιμος για το ματς και όλοι ευελπιστούν οι τρεις βαθμοί της νίκης να έλθουν εύκολα.

Μια πιθaνή εντεκάδα της Γιουβέντους είναι: Mπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Περέιρα, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Εβρά, Τέβες και Γιορέντε

Από την πλευρά τους, οι Σουηδοί εμφάνισαν πολλά αμυντικά κενά στο ντέρμπι του Σουηδικού πρωταθλήματος με τη Χάκε, στο οποίο πήραν δύσκολα στην έδρα της τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Η Μάλμε μπορεί να έχει 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα ΑΙΚ Στοκχόλμης, αλλά η αμυντική της λειτουργία έχει προβλήματα και δύσκολα θα φύγει αλώβητη από την έδρα των Ιταλών.

Μέσα σε όλα αυτά, έχει και τα προβλήματα τραυματισμών, με τους Έρικσον και Φόρσμπεργκ να μην είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται από την επίθεση και το κέντρο αντίστοιχα της σουηδικής ομάδας.

Η πιθανή εντεκάδα της Μάλμε: Όλσεν, Σόντσα, Τίνερχολμ, Κονάτε, Χελάντερ, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ, Ρόσενμπεργκ, Έρικσον, Τελίν
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ