2014-09-16 15:07:28
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα για γυναίκες άνω των 50!
Είσαι άνω των 50 ετών και δεν ξέρεις τι χτένισμα ή κούρεμα να διαλέξεις για να αναδείξεις τα όμορφα σημεία του προσώπου σου ενώ ταυτόχρονα να κρύψεις τις ρυτιδούλες που έχουν αρχίσει να σε ενοχλούν; Δες τα χτενίσματα που επιλέγουν μερικές από τις άνω των 50 σταρ του Hollywood και πάρε ιδέες..

Νταϊάν Κίτον (68 ετών)

Μπορεί να πλησιάζει στην όγδοη δεκαετία της ζωής της αλλά η Νταϊάν Κίτον είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στο Hollywood. Το καρέ με το οποίο την έχουμε συνηθίσει της πάει πάρα πολύ ενώ η μακριά φράτζα την οποία αφήνει να πέφτει στο πρόσωπό της κρύβει τις όποιες ρυτίδες από την περιοχή των ματιών. Αν θέλεις και εσύ το συγκεκριμένο κούρεμα πες στον κομμωτή σου να σου τα κόψει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και να σου κόψει και μερικές μύτες μπροστά και γύρω από το πρόσωπό σου.

Ντάνα Ντελάνι (57 ετών)

Η Ντάνα πλησιάζει τα εξήντα αλλά παρόλα αυτά δείχνει απίστευτα νέα
. Η συγκεκριμένη ηθοποιός προτιμάει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της και τις χαλαρές μπούκλες ενώ τις αρέσει να τα έχει και μακριά παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία της προτιμούν τα κοντά μαλλιά. Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, πάρε ένα σίδερο για μπούκλες και δοκίμασε να τους δημιουργείς αυτόν τον κυμματισμό. Με τη συνεχή προσπάθεια θα τα καταφέρεις.

Τζέιν Φόντα (76 ετών)

Θέλεις να έχεις κοντά μαλλιά; Τότε δοκίμασε το μοντέρνο κούρεμα της Τζέιν Φόντα. Για να πετύχεις αυτό το κούρεμα πες στον κομμωτή σου να σου κόψει μύτες ξεκινώντας από μπροστά προς τα πίσω δημιουργώντας κοντύτερες μύτες γύρω από το πρόσωπό σου. Με λίγο ζελέ ή αφρό φτιάχνε τις μύτες σου έτσι ώστε να έχεις αυτό το ατιμέλητο και σέξι αποτέλεσμα.

Μαντόνα (56 ετών)

Η Μαντόνα όλα τα χρόνια που την ξέρουμε προτιμάει να έχει τα μαλλιά της μακριά και παρόλο που μεγαλώνει δε λέει να τα κόψει. Αν έχεις και εσύ μακριά μαλλιά καλό είναι να δημιουργείς όγκο κάνοντας μπούκλες και στερεώνοντας τες με λίγη λακ.

Τζόντι Φόστερ (51 ετών)

Τα ίσια και λεπτά μαλλιά πολλές φορές δείχνουν λίγα και χωρίς ζωή. Έτσι καλό είναι να τους δώσεις λίγο όγκο κόβοντας και μερικές μύτες εδώ και εκεί όπως κάνει και η Τζόντι Φόστερ στα δικά της.

Έλεν Μίρεν (69 ετών)

Η Μίρεν επιλέγει να κόβει τα μαλλιά της σε ένα αρκετά κοντό καρέ ενώ οι μυτούλες που αφήνει να πέφτουν στο μέτωπό της κρύβουν τέλεια και τις ρυτίδες του μετώπου.

Άντι ΜακΝτάουελ (56 ετών)

Η ηθοποιός προτιμάει τις μπούκλες και τα μακριά μαλλιά για τον εαυτό της και η αλήθεια είναι πως σπάνια αλλάζει το κούρεμα ή το χτένισμά της. Ζήτα από τον κομμωτή σου να κόψει αρκετές μύτες σε όλα τα μαλλιά σου έτσι ώστε να έχουν περισσότερο όγκο όταν τα κάνεις μπούκλες.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ