2014-09-16 17:20:40
Φωτογραφία για (KAI) ΣΟΥΗΔΙΚΟΙ... ΥΜΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ολυμπιακός και Μάλμε απαρτίζουν τον Α' όμιλο του Champions League.

Μπορεί ο προπονητής των Σουηδών, Έγκε Χαρέιντε, να εμφανίζεται αισιόδοξος και να δηλώνει πως μπορεί να πάρει την τρίτη θέση από τον... Ολυμπιακό, αλλά η άποψη Σουηδού δημοσιογράφου, ο οποίος αναφέρει τα... κατορθώματα των ερυθρόλευκων στο Champions League, μάλλον θα πρέπει να φοβίζουν τον προπονητή της Μάλμε.

Στο δημοσίευμά του λοιπόν ο Σουηδός δημοσιογράφος σημειώνει πως ο Θρύλος έχει φτάσει οκτώ φορές τα δέκα τελευταία χρόνια στους ομίλους και έχει συγκεντρώσει 66 πόντους. Ο μέσος όρος ανέρχεται στους 8.25(!) βαθμούς ανά σεζόν. Δηλαδή κάθε φορά που ο Ολυμπιακός πηγαίνει στους ομίλους, συγκεντρώνει σχεδόν εννέα βαθμούς. Λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό.

Από εκεί και πέρα, στέκεται στις ομάδες που έχουν ηττηθεί στο Καραϊσκάκη και μερικές από αυτές είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Σε όλα αυτά προσθέτει πως στα τελευταία 15 ματς στο γήπεδό του, ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες και έχει χάσει μόλις τρία ματς.


Αναμφισβήτητα, το δημοσίευμα εμφανίζει κάποια στατιστικά στοιχεία τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά και παρουσιάζουν τη δυναμική του Ολυμπιακού, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον συμπατριώτη του, τον Τζίμι Ντουρμάζ, για τον οποίο είναι χαρούμενος που στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, πέτυχε γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Mετά λοιπόν τους Ισπανούς (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ακολούθησαν και οι Σουηδοί. Κάποιοι... Έλληνες μας κάνουν ακόμα τους δύσκολους, αλλά που θα πάει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ