2014-09-16 17:56:42
Φωτογραφία για ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ : ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ιδιαίτερη στιγμή για όλους τους ερυθρόλευκους, αλλά ακόμα περισσότερο για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Το περασμένο Σάββατο έπαιξε δίδυμο με τον Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ απόψε δεν αποκλείεται να πάρει… γεύση από ένα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων υπογράμμισε για το ματς με την Ατλέτικο: "Η Ατλέτικο είναι πολύ καλή και μεγάλη ομάδα, όμως θεωρώ ότι αν εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και δείξουμε το ίδιο πάθος που παρουσιάζουμε στην έδρα μας σε κάθε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε ικανοί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και τη νίκη"!

Συνέχισε εξηγώντας: "Η παρουσία του κόσμου, ειδικά σε αυτά τα ματς του είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει μεγάλη ώθηση και κίνητρο, και νομίζω ότι στον κόσμο αυτό αξίζει μια νίκη -που ελπίζω να έρθει- και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση".


Για τη συνεργασία με τον Ερίκ Αμπιντάλ, σχολίασε: "Είναι σίγουρα ένα όνειρο. Και δεν ξέρω καν αν ήταν στα. όνειρα μου αυτό που ζω. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, με βοήθησε πολύ στο παιχνίδι, Κι αυτός κι ο Ρομπέρτο, όπως και οι άλλοι συμπαίκτες μου. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ανά πάσα στιγμή κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και σου πραγματοποιεί τα όνειρα από τη μία μέρα στην άλλη".

Για την προσωπική του εμφάνιση επισήμανε: "Έχω μείνει κι εγώ ικανοποιημένος, από την πρώτη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Από εδώ και πέρα έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη κι ακόμα καλύτερη".

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ σχολίασε: "Ήταν ο στόχος μας αυτός, πριν το ματς. Να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να "λυθούν" και τα πόδια μας, και να κάνουμε ένα παιχνίδι με ευρύ αποτέλεσμα για μας και καλή εμφάνιση. Το μυαλό όλων εννοείται ότι είναι τώρα στο ματς με την Ατλέτικο, που είναι πολύ σημαντικό, κι εύχομαι η ομάδα να έχει μια ανάλογη συνέχεια και να πάρει μια νίκη που αξίζει στον κόσμο".

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό της φετινής περιόδου με τα πολλά νέα πρόσωπα, επισήμανε: "Είμαστε όντως πολλά νέα πρόσωπα αλλά, όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θεωρώ ότι οι νέοι θα εγκλιματιστούμε γρήγορα, κι αν εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, θα έχουμε την ίδια καλή εικόνα με πέρσι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ