2014-09-16 19:48:42
Φωτογραφία για Τώρα: Συγκέντρωση στο πρώην Παράρτημα για την δολοφονία Φύσσα...Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ! [video]
Πορεία στην Έλληνος Στρατιώτου πραγματοποίησαν πριν από λίγα λεπτά άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, παρά το γεγονός πως το ραντεβού στο πλαίσιο της σημερινής προγραμματισμένης συγκέντρωσης έξω από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε δοθεί στις 7 το απόγευμα.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ έχει υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων βρίσκεται επί ποδός.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη των αναρχό- αυτόνομων ομάδων της Πάτρας, επισημαίνουν:

«Η συγκέντρωση θα έχει αντιφασιστικό, αντικρατικό χαρακτήρα και παράλληλα την μορφή αλληλεγγύης στο αναρχικό στέκι «Αντιπνοια» στα Πετράλωνα που «στις 30/6 2008 δέχτηκε επίθεση από 15-20 χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 2 συντρόφων».

Στις 19 Σεπτέμβρη, και έπειτα από αναβολή δικάζεται εκ νέου η υπόθεση της επίθεσης στο πρωτοδικείο Αθηνών. «Ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους από τον κόσμο του αγώνα μακριά από δημοκρατικές ψευδαισθήσεις και κρατικές αυταπάτες μαχητικά-αυτοοργανωμένα-αντιθεσμικά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και έπεσε νεκρός στις 18/9/13 από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής». Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη στις 16 του μήνα, στις 7 το απόγευμα, έξω από το πρώην Παράρτημα.»
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ