2014-09-16 20:20:45
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ... ΠΡΦΟΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
Η... ανάλυση του Ολυμπιακού από τον ισπανικό Τύπο, εν όψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι καθημερινό φαινόμενο τις τελευταίες μέρες.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ιστοσελίδα «vavel.com», κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο έντονο... ισπανικό στοιχείο που υπάρχει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει πολλά γνωστά πρόσωπα, τους Ρομπέρτο, Μποτία, Αμπιντάλ, Αφελάι, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, ο προπονητής Μίτσελ και ο βοηθός του, Ράφα Αλκόρτα. Όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που έχει ισπανική... προφορά.

Συνολικά 8 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι Ισπανοί ή έχουν παίξει στο Ισπανικό πρωτάθλημα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια κάνει μία μικρή αναφορά σε κάθε ένα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στην παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η επιλογή Ισπανών ποδοσφαιριστών άρχισε να γίνεται από την πρώτη του θητεία στο Λιμάνι, την περίοδο 2008-2009.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ