2014-09-16 23:12:07
Φωτογραφία για Τύλιξα το άψυχο κορμί της Γουίτνεϊ Χιούστον [photo]
Σάλο έχει προκαλέσει η τελευταία συνέντευξη της νεαρής ηθοποιού η οποία εργαζόταν στο νεκροτομείο όπου έφτασε νεκρή η Γουίτνεϊ Χιούστον τον Φεβρουάριο του 2012.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Γουεστ εντ στο θεατρικό έργο "Speed The Plow" και με την αφορμή αυτή έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Telegraph στην οποία είπε περισσότερα από όσα περίμενε κανείς.

Σε κάποια σημείο της συνέντευξης, η 28χρονη σταρ μίλησε και για την τιμωρία που έλαβε από τον δικαστή το 2011 για παραβίαση της αναστολής της ως "Γαμ***νη και ακατάλληλη".

Μεταξύ άλλων, η Λόχαν είχε καταδικαστεί τότε σε κοινωνική εργασία 120 ωρών στο δημόσιο νεκροτομείο του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα σε 12ωρες βάρδιες από τις 4πμ έως τις 4μμ , οι οποίες ξεκίνησαν στις 21 Οκτωβρίου 2011 και ολοκληρώθηκαν στις 29 Μαρτίου 2012.

Όταν λοιπόν η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε, στις 11 Φεβρουαρίου 2012, η Λίντσεϊ βρισκόταν ακόμη σε…υπηρεσία.


Έλα όμως που στη συνέντευξή της η LiLo πήγε και τα έμπλεξε τα πράγματα.

"Γαμ***νη και ακατάλληλη", έκρινε την τιμωρία της, η Λίντσεϊ "γιατί πολλοί άλλοι άνθρωποι μπορούσαν να το κάνουν αλλά έλεγαν 'Όχι, δεν μπορούν να το αναλάβουν. Η Λόχαν μπορεί. Είναι διαφορετικό γα μένα από ό,τι θα ήταν για άλλους ανθρώπους –όπως, κανείς δεν θα ήθελε αλήθεια να δουλεύει στο νεκροτομείο του ΛΑ και να στρώνει μια σακούλα για τη Γουίτνεϊ Χιούστον".

Ε, αυτό ήταν. Ξεσηκώθηκε ο κόσμος και μαζί, φυσικά και οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου, οι οποίοι διαψεύδουν τον ισχυρισμό κατηγορηματικά.

"Η Γουίτνεϊ δεν μπήκε ποτέ σε σακούλα νεκροτομείου και κανείς από πρόγραμμα αναστολής δεν ήρθε σε επαφή με το σώμα της. Όλη την ώρα που η Γουίτνεϊ ήταν στο νεκροτομείο το κορμί της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και μετά με πλαστικό. Και από το ξενοδοχείο έτσι ήρθε", ξεκαθαρίζουν οι υπεύθυνοι αφήνοντας τη Λίντσεϊ στον αέρα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ