2014-09-17 00:37:35
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
Στη σημασία που έχει απκτήσει για τον Ολυμπιακό η τεράστια και αντρίκεια από κάθε άποψη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε ο Γιάννης Μναιάτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπαικού, ο οποίος... «έσφιξε» τα δόντια για να καταφέρει να αγωνιστεί και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους των ερυθρόλευκων, στις δηλώσεις του εστίασε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει πολύ ως σύλλογος, θέτοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά είπε:

Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον, αλλά και να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Ξεκινήσαμε με τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συγκλονιστική του συμπαράσταση. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τον θέλουμε κοντά μας να γεμίζει το γήπεδο και να μας συμπαραστέκεται και στο πρωτάθλημα

Μετά την περυσινή πορεία έχει ανέβει ο πήχης Θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία και εάν μπορέσουμε να περάσουμε τον όμιλο. Κάτι, το οποίο είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά θεωρώ ότι σιγά- σιγά θα βελτιωθούμε και θα περάσουμε τον όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ