2014-09-17 07:17:05
Φωτογραφία για Μίτσελ: Ανατρίχιασα…
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και... όπως ήταν λογικό ο Μίτσελ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ισπανός προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες των ερυθρόλευκων και τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «ανατρίχιασα όταν τραγουδούσαν το όνομά μου οι φίλοι του Ολυμπιακού».

«Αυτή είναι μία νίκη των παικτών και όχι του προπονητή. Εγώ δίνω οδηγίες και εκείνοι ανταποκρίνονται», είπε ο Μίτσελ και συνέχισε για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν πετυχημένες αλλαγές αλλά για αυτό γίνονται οι αλλαγές. Σήμερα πέτυχαν όλοι, όλοι ανταποκρίθηκαν. Όσοι βγήκαν ήταν πολύ κουρασμένοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Οι παίχτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και παρά το ότι πίεσαν εμείς ανταποκριθήκαμε σωστά».

Για το γεγονός ότι αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα οι φίλοι του Ολυμπιακού με έκαναν να νιώθω Πειραιώτης και μου έδειξαν την αγάπη τους. Όταν τραγουδούσαν το όνομα μου, ανατρίχιασα».

Όσον αφορά στην εμφάνιση των Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

«Ο Μήτρογλου μας έκανε χαρούμενους και είναι πλέον έτοιμος. Ο Λούκας είναι μεγάλος παίχτης και ο κατάλληλος για την θέση του Σάμαρη». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ