2014-09-17 10:01:15
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Τετάρτη
ΚΡΙΟΣ Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δυσκολευτείτε στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους γονείς σας και θα νιώσετε πως οι απόψεις τους απέχουν έτη φωτός από τις δικές σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κι απ τη δική τους σκοπιά και το κυριότερο, φροντίστε να είστε ευγενικοί και τρυφεροί μαζί τους, γιατί είναι κάτι που σίγουρα το αξίζουν. Κάποιος εκνευρισμός που θα νιώσετε έντονα λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, θα είναι παροδικός και από το μεσημέρι και μετά θα έχετε βρει ξανά τις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ Παρ όλο που σας έχει πλημμυρίσει ένα κύμα ενθουσιασμού, θα μπορούσατε να είστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι αν είχατε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, καθώς όμως υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη των γεγονότων, μη σπαταλάτε αδίκως ενέργεια προσπαθώντας να αλλάξετε κάτι που δεν είναι στο χέρι σας. Αν δεν αισθάνεστε και τόσο παραγωγικοί σήμερα, προκειμένου να αποσπάτε την προσοχή σας προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να τη σκαπουλάρετε, ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε να δουλεύετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σύντομα θα έχετε μπει και πάλι σε φυσιολογική ροή.


ΔΙΔΥΜΟΙ Εκεί που θα πιστεύετε από νωρίς το πρωί ότι είστε σε οικονομικό αδιέξοδο και πως δε μπορείτε να πάτε βήμα παρακάτω, ένα καινούριο δεδομένο θα αλλάξει εντελώς την πορεία των πραγμάτων και θα καταφέρετε να βγείτε από αυτή τη δύσκολη στιγμή έστω και στο παρά πέντε. Μη χάνετε τις ελπίδες σας και αισθάνεστε μονίμως εγκλωβισμένοι στα γεγονότα προτού καν εξετάσετε όλες τις δυνατές λύσεις που υπάρχουν. Ιδανικές οι συνθήκες στον τομέα της επικοινωνίας και παρ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε, ο κοινωνικός σας χαρακτήρας σας βοηθάει να κερδίζετε σχεδόν πάντα και ειδικά σήμερα τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάποια μικροπροβλήματα υγείας που θέλουν όμως προσοχή θα σας έχουν από νωρίς σήμερα στο πόδι, αλλά αν τα αντιμετωπίσετε εγκαίρως, θα τα ξεπεράσετε σύντομα και θα μπορείτε να συνεχίσετε αργότερα μέσα στη μέρα το πρόγραμμά σας. Αν δεν είστε εντελώς σίγουροι για την επαγγελματική σας πορεία, μη δίνετε υποσχέσεις για οικονομικά ζητήματα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να φανείτε αναξιόπιστοι σε περίπτωση που δε μπορέσετε τελικά να τις τηρήσετε.

ΛΕΩΝ Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, αρκετά χαλαρούς σας βρίσκει η σημερινή μέρα και παρ όλες τις υποχρεώσεις που έχετε, δε σκοπεύετε να τρέχετε πάνω κάτω αλαφιασμένοι. Όλη αυτήν την ηρεμία, προσπαθήστε να τη διατηρήσετε μέχρι το τέλος της ημέρας, καθώς εσείς οι Λέοντες εκεί που είστε ψύχραιμοι και μεθοδικοί, ξαφνικά παθαίνετε το πατατράκ και χάνετε τη μπάλα. Οι συνεχείς αναβολές μιας συνάντησης με κάποιο άτομο που δεν του έχετε και ιδιαίτερη αδυναμία, σας έχουν δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό, οπότε επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την ευγένειά σας, γιατί μάλλον σήμερα είναι η μέρα που θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάποιες ευχάριστες ανατροπές που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας δώσουν τόση ενέργεια που δε θα ξέρετε πραγματικά που να τη διοχετεύσετε. Εκμεταλλευτείτε την όσο μπορείτε πιο δημιουργικά, μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας ρίξει το ηθικό και θα διαπιστώσετε πως όταν είστε σε καλή ψυχολογία μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι, αν και δεν είστε απ αυτούς που χαρίζουν, λίγη παραπάνω προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΖΥΓΟΣ Ορισμένες επαγγελματικές κινήσεις που σκοπεύετε να κάνετε, φροντίστε να έχουν μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική προσέγγιση, αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε όλα σας τα χρήματα. Μην ξεχνάτε να υπολογίσετε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια και μην στρογγυλοποιείτε τα νούμερα στο περίπου. Κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείτε κάποιο έμπειρο άτομο ώστε να σας καθοδηγήσει ποια σημεία θα πρέπει να προσέξετε. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθήστε να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία σε θέματα που είναι σημαντικά για το σύντροφό σας (για παράδειγμα μην ξεχνάτε την επέτειό σας) γιατί μάλλον δε θα έχετε και πολύ μέλλον μαζί ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάποια ξαφνικά έξοδα θα σας προκαλέσουν αρκετή πίεση στον τομέα των οικονομικών και θα χρειαστεί ίσως να κάνετε ορισμένες θυσίες ώστε να περισώσετε την κατάσταση. Προτού κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό για το πώς πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα. Αν νιώθετε πως έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από τους δικούς σας ανθρώπους, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε το χρόνο σας ρίχνοντας περισσότερο βάρος στην προσωπική από την επαγγελματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ιδανική μέρα για εσάς τους Τοξότες, για να ταχτοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας απερίσπαστοι. Σε περίπτωση που δεν προλάβετε τα πάντα, (πράγμα πολύ πιθανό), δε χάλασε κι ο κόσμος κι αύριο μέρα είναι. Στο κοντινό σας περιβάλλον υπάρχει κάποιος που δεν έχει και τόσο ειλικρινείς προθέσεις, οπότε έχετε το νου σας τι θα σας προτείνει και μη διανοηθείτε να προσφέρετε αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τις υπηρεσίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Πλούτωνα στο ζόδιό σας, θα έχετε όλη μέρα την εντύπωση πως ότι και να προσπαθείτε να κάνετε, είναι όλα εναντίον σας. Μη δίνετε παραπάνω σημασία σ αυτό που αισθάνεστε γιατί σίγουρα θα είναι παροδικό, συνεχίστε την προσπάθεια και μην το βάζετε κάτω με τις πρώτες αναποδιές. Το ενδεχόμενο να κάνετε εσείς κάποιο λάθος λόγω βιασύνης το έχετε σκεφτεί? Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι για να περνάτε όμορφα τις φθινοπωρινές νύχτες, είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε την έρευνα αγοράς και να καταλήξετε τι σας ενθουσιάζει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η αναποφασιστικότητα κάποιων ατόμων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση και θα σας οδηγήσει μέχρι και στη σκέψη να παραιτηθείτε! Μη δίνετε συνεχώς προτεραιότητα στους άλλους να παίρνουν αποφάσεις και προκειμένου να είστε έτοιμοι να εκραγείτε, πάρτε κι εσείς πρωτοβουλίες. Ένα οικονομικό θέμα που νομίζατε πως το έχετε υπό έλεγχο τείνει να ξεφύγει, οπότε ξανακάντε τον προϋπολογισμό σας και φροντίστε αυτή τη φορά να μειώσετε κάποια έξοδα που ήταν για την προσωπική σας ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΣ Αρκετά χαμογελαστούς σας βρίσκει η μέρα και θα νιώθετε πως οι περισσότεροι που συναντάτε σας είναι οικεία πρόσωπα. Αν και έχετε όλη την καλή διάθεση, δεν είναι απίθανο να συναντήσετε και κάποιον που θα σας κάνει έξαλλους από θυμό, οπότε μια καλή λύση είναι να κάνετε λίγη γιόγκα ή διαλογισμό, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι την αρμονία και τη γαλήνη. Ένα επαγγελματικό ζήτημα έχει απορροφήσει όλη την προσοχή σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε και τόσο ευχάριστο ύπνο. Προσπαθήστε πριν να κοιμηθείτε να αδειάζετε το μυαλό σας από σκέψεις σχετικά με δουλειές και οικονομικά και σκεφτείτε κάτι όμορφο, ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε σαν πουλάκια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ