2014-09-17 12:06:38
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ... ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θετικές εμφανίσεις έχουν πραγματοποιήσει οι παίκτες του Ολυμπιακού στα πρώτα δύο φιλικά που κλήθηκαν να δώσουν, στην Ιταλία.

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, που ολοκληρώθηκε στο Ντομέτζε της Βόρειας Ιταλίας, οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως η σλοβενική Ολίμπια Λιουμπλιάνα και η ιταλική Βενέτσια. Αμφότερες τις κέρδισαν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, +37 πόντους την πρώτη, +30 πόντους τη δεύτερη, αφήνοντας σε γενικές γραμμές πολύ καλές εντυπώσεις. Ο κύκλος των φιλικών τους στην Ιταλία θα κλείσει αύριο (18/09) απέναντι στη Φορλί, και πάλι στο Κάορλε.

Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν πως τα αποτελέσματα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Τα φιλικά γίνονται για να εντοπιστούν τα αδύνατα σημεία τους και να τα διορθώσουν στην πορεία, αλλά και για να διαπιστώσουν οι προπονητές ποια είναι τα ατού των ομάδων τους, ώστε να πατήσουν πάνω σε αυτά.

Ο Έλληνας τεχνικός δοκιμάζει τους παίκτες του, οι οποίοι ξεμουδιάζουν από τη σκληρή προετοιμασία, θα καταφέρει όμως να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα από το διεθνές τουρνουά «Rixos Cup» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο του οποίου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Εφές Αναντόλου (23/09) και την Ουνικάχα Μάλαγα (25/09) και ανάλογα με το εάν θα περάσει στο μικρό ή το μεγάλο τελικό μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ερυθρού Αστέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΡΙΤ για Eurovision 2015
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΡΙΤ για Eurovision 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ