2014-09-17 16:32:18
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ... ΠΡΩΤΩΝ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Το… όπλο του πήρε ξανά ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με το χθεσινό γκολ που σημείωσε σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε ο πρώτος σκόρερ ελληνικών συλλόγων στο Champions League!

Τα δέκα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League έφτασε ο "πιστολέρο", ο οποίος σκόραρε στη χθεσινή επικράτηση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να πετύχει το τρίτο τέρμα του Θρύλου, αλλά με αυτό κατάφερε να σπάσει αρκετά ρεκόρ, όπως μας θυμίζει σε δηοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Πρώτα από όλα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ξεπέρασε στην ερυθρόλευκη λίστα τον παλιό αρχηγό της ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που είχε πετύχει εννιά γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, όμως, ξεπέρασε και την επίδοση του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος (ως παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού) είχε σκοράρει και εκείνος εννιά φορές στο Champions League!

Έτσι ο «πιστολέρο» έγινε ο πρώτος σκόρερ των ελληνικών συλλόγων στην ιστορία του θεσμού, έχοντας σημειώσει δέκα τέρματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ