2014-09-18 03:16:06
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν οι «Ημέρες Καινοτομίας 2014» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Με την ομιλία του Ά. Αγγέλου (Principal Executive Officer of angelou economics, Founder, President and Chairman of the Board of the international accelerator, Austin-Texas) με θέμα «Τα βήματα για τη δημιουργία επιτυχημένου start-up» ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Παύλος Ζάνας στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης οι «Ημέρες Καινοτομίας 2014».

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει για 2η χρονιά, τις «Ημέρες Καινοτομίας», ένα θεσμό που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο ως πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και ως πόλος αναφοράς για θέματα καινοτομίας.

Οι εκδηλώσεις των «Ημερών Καινοτομίας» φιλοξενούνται σε κεντρικούς χώρους της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, το Ολύμπιον, τη Βιβλιοθήκη του Μουσείου Κινηματογράφου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς αλλά και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Αύριο Πέμπτη  18/9/2014 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ: «Εξερευνώντας Μεσαιωνικά Λιμάνια στο Βόρειο Αιγαίο και στη Μαύρη Θάλασσα», στο αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (19:00 - 21:00) και ομιλία της Δρ. Φ. Καραγιάννη από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχών: www.innovationdays.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ