2014-09-18 07:26:30
Φωτογραφία για Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν τα τρία αδέρφια που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν
Συνελήφθησαν το μεσημέρι το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γαλατά Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τα τρία αδέρφια, που... αναστάτωσαν το απόγευμα της Τρίτης τον τοπική κοινωνία, αφού είχαν "ταμπουρωθεί" στο σπίτι τους κι απειλούσαν να κόψουν τις φλέβες τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, από κοινού, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για καλλιέργεια ναρκωτικών από τους συλληφθέντες, πήγαν στο σπίτι τους, στο Γαλατά Ναυπακτίας, για να διενεργήσουν σχετική έρευνα, παρουσία μάλιστα δικαστικού λειτουργού.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, οι τρεις δράστες δεν τους επέτρεψαν να μπουν στο σπίτι, ενώ ένας από αυτούς απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει με μαχαίρι.

Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος γύρω από το σπίτι και στο σημείο έφτασαν ειδικός διαπραγματευτής και ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά από τέσσερις περίπου ώρες διαπραγματεύσεων, ο 45χρονος πείστηκε να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και παραδόθηκε στους αστυνομικούς μαζί με τους άλλους δύο δράστες.

Μετά το τέλος της περιπέτειας, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι των δραστών και βρήκαν 18 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 150 έως 470 εκατοστά, 183 γραμμάρια φούντες κάνναβης, κλαδιά δενδρυλλίου ινδικής κάνναβης, 6,5 γραμμάρια ακατέργαστη ινδική κάνναβη, γεμιστήρας πυροβόλου όπλου με ένα φυσίγγιο των 7,62 χιλιοστών, ένα φυσίγγιο 38 χιλιοστών, ένα μαχαίρι με λάμα 14 εκατοστών, ένας μπαλτάς με λάμα 16 εκατοστών, ένα κλαδευτήρι με λάμα 10 εκατοστά και ένα τσεκούρι με λάμα 9 εκατοστών.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ