2014-09-18 09:14:23
Φωτογραφία για ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ
Εκατοντάδες γονείς εμπιστεύτηκαν και φέτος τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό.

Σ’ ένα τόπο ιερό για τον Ολυμπιακό, την Ιστορική του Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρεμιέρα της Ακαδημίας Κολύμβησης για τη σεζόν 2014-15. Οι γονείς και τα παιδιά της αγωνιστικής αλλά και της προ-αγωνιστικής ομάδας του μόνιμου Πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στην Λέσχη για να ενημερωθούν για τη νέα χρονιά από τους υπεύθυνους. Εκατοντάδες γονείς εμπιστεύονται και φέτος τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό.

Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε ο έφορος της Κολύμβησης και αναπληρωτής Ταμίας του ΔΣ, Γεώργιος Παπαδόπουλος, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο μάνατζερ του τμήματος Σπύρος Μπιτσάκης, ο βασικός συνεργάτης του Νίκου Γέμελου, Στέλιος Φιλόπουλος και φυσικά οι προπονητές της αγωνιστικής και της προ αγωνιστικής. Η έκπληξη της πρεμιέρας ήταν η παρουσία της Έλλης Ρουσσάκη. Η σπουδαία Ελληνίδα κολυμβήτρια του Ολυμπιακού παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τα δυο της παιδιά και όπως ανακοίνωσε από φέτος θα ξεκινήσουν τα μαθήματα κολύμβησης στον αγαπημένο της σύλλογο.


Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο μάνατζερ Σπύρος Μπιτσάκης, ο οποίος αφού στάθηκε στις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος σε όλα τα επίπεδα την περίοδο 2013-14 σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που είστε και πάλι μαζί μας. Που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε καλούς αθλητές και ανθρώπους και μετά πρωταθλητές. Θέλουμε παιδιά που να είναι και καλοί μαθητές και καλοί αθλητές». Εν συνεχεία τον λόγο πήρε η κ. Τσιλιγκίρη η οποία είπε μεταξύ άλλων: «Σας καλωσορίζουμε στον Ολυμπιακό. Το τμήμα της Κολύμβησης έχει τεράστιες επιτυχίες και συνεχίζει στο σωστό δρόμο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαι και καλύτεροι. Αυτή τη σεζόν σας ανακοινώνουμε πως υπάρχει συνεργασία για το καλό των παιδιών σας με το εργομετρικό Κέντρο «Λαέρτειον» αλλά και με τα ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά τα οποία προσφέρουν εκπτώσεις στους αθλητές μας και υποτροφίες στους τελειόφοιτους. Επίσης από φέτος καταφέραμε να φτιάξουμε τον εσωτερικό κανονισμό ο οποίος διέπει τις σχέσεις όλων των εμπλεκόμενων με την Ακαδημία μας». Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του ΙΕΚ Ξυνή και «Λαέρτειον» οι οποίοι απεύθυναν και χαιρετισμό και μίλησαν για την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Η Έλλη Ρουσσάκη από την πλευρά της ανεβαίνοντας στο βήμα τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που είμαι παρούσα σ’ αυτή την συγκέντρωση. Βλέπω παλιούς συναθλητές μου στον Ολυμπιακό και φίλους. Ήταν ωραία εκείνα τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Φέτος θα φέρω τα παιδιά μου να μάθουν κολύμβηση στον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο. Ως παλιά αθλήτρια και ως προπονήτρια θέλω να πω σε όλους πως πρέπει να οδηγούμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Είναι σπουδαίο ν’ ασχολούνται με τον αθλητισμό. Έχουν να μάθουν πολλά μέσα από αυτή την δραστηριότητα».

Τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθεί και το πρόγραμμα προπονήσεων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ