2014-09-18 13:36:02
Φωτογραφία για Samsung SM-A500: Με 13 MP και μεταλλικό περίβλημα
Τελικά φαίνεται ότι το Galaxy A ήταν μόνο η αρχή για την Samsung, μια και φαίνεται ότι τα σχέδια αντικατάστασης του πλαστικού με μεταλλικό συνεχίζεται. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η κορεάτικη εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει τρία νέα κινητά για την σειρά Galaxy με το SM-A500 να αναμένεται να είναι το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας με μεταλλικό περίβλημα. Πηγές μας είχαν αναφέρει ότι το SM-A500 θα φέρει ένα μεταλλικό σώμα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έλαβε το SamMobile να υποδηλώνουν πως η Samsung ενώ είχε στραφεί στην λύση της φωτογραφικής 8 Megapixel, θα τοποθετηθεί εν τέλη αισθητήρας των 13 Megapixel , ενώ μαθαίνουμε ότι το SM-A500 αναμένεται να έρθει με το αναβαθμισμένο TouchWiz interface που είδαμε στο νέο Samsung Galaxy Note 4. Φυσικά δεν είναι δυνατό να ενσωματώσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά λειτουργιών που συναντάμε αποκλειστικά στην σειρά Galaxy Note, όμως το UI του θα μοιάζει πολύ.


Ανέγγιχτο μένει το υπόλοιπο εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του, δηλαδή μια οθόνη αφής HD 5 ιντσών Super AMOLED, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, επεξεργαστή quad-core Snapdragon 400 CPU, 16GB εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD και μπαταρία 2330mAh.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ποια έκδοση κάμερας θα εξοπλίσει η Samsung στο τελικό προϊόν της, αυτή για την οποία διέρρευσαν πληροφορίες βδομάδες νωρίτερα ή αυτή που βλέπουμε με ορισμένες τροποποιήσεις; Ότι και να γίνει εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη προκύψει.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ