2014-09-18 16:48:36
Φωτογραφία για Σε ΚΤΕΛ Ηλείας και ταξί η μεταφορά των μαθητών
Αίσια κατάληξη είχε τελικώς η χθεσινή διαδικασία διαπραγμάτευσης για την μεταφορά των μαθητών της ΠΕ Ηλείας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Παρών στην διαπραγμάτευση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι που στην προκειμένη περίπτωση ήταν το ΚΤΕΛ Ηλείας που έλαβε εκ των πραγμάτων και το μεγαλύτερο μέρος της «πίτας» όπως και ομάδες ιδιοκτητών ΤΑΞΙ του νομού, να προσέλθουν για διαπραγμάτευση της μεταφοράς μαθητών στα δρομολόγια με λεωφορεία και ταξί για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαπραγμάτευση εκ μέρους του ΚΤΕΛ για το θέμα των τιμών ήταν σκληρή, η διαδικασία ήταν πολύωρη, ωστόσο στο τέλος κατέληξαν σε συμφωνία. Έτσι καθορίστηκε ποια δρομολόγια παίρνει το ΚΤΕΛ και ποια τα ταξί και σήμερα στην ΠΕ Ηλείας στον Πύργο θα οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την τιμή μονάδας ανά δρομολόγιο.


Η ανάθεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών του Ν. Ηλείας που έγινε κατόπιν διαπραγμάτευσης, θα ισχύσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου όπου θα πρέπει να έχει λήξει ο κανονικός δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός για την μεταφορά των μαθητών διάρκειας δύο ετών. Σήμερα η Οικονομική Επιτροπή, θα συνεδριάσει στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου για το ίδιο θέμα της μεταφοράς των μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας και αύριο στην Πάτρα για την διαπραγμάτευση που θα γίνει για τον Νομό Αχαίας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ