2014-09-18 23:27:00
Φωτογραφία για Με βροχή και μικροεντάσεις το συλλαλητήριο στα Τρίκαλα στην μνήμη του Παύλου Φύσσα [video]
Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε απόψε στα Τρίκαλα το συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα με αφορμή την συμπλήρωση 1 έτους από την δολοφονία του στο Κερατσίνι.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η συγκέντρωση μελών της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και πολιτικά ανένταχτων στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου» οδήγησε σε πορεία μέσα από τον πεζόδρομο της Οδού Ασκληπιού και με κατεύθυνση τα κλειστά γραφεία της «Χρυσής Αυγής» που περιφρουρούσε διμοιρία των ΜΑΤ.

Εκεί με συνθήματα κατά των «Χρυσαυγιτών», Αστυνομικών και ΜΜΕ, οι διαδηλωτές, εκτόξευσαν καπνογόνα, κίνηση που οδήγησε τους Αστυνομικούς να …ακολουθούν την πορεία με διάθεση επέμβασης αν η κατάσταση ξέφευγε Η πορεία κατευθύνθηκε στην πλατεία Δεσποτικού με τα …καπνογόνα να πέφτουν και στην οδό Ιπποκράτους, ενώ κάδοι απορριμμάτων αναποδογυρίζονταν και η πορεία μέσα από τον πεζόδρομο της Ιουλιέττας Αδάμ ολοκληρώθηκε με τμήμα των διαδηλωτών να επιστρέφουν στην αφετηρία και να συγκεντρώνονται στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου», πριν διαλυθούν.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ