2014-09-19 08:27:40
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Ο ΒΟΥΖΑΣ
Μπορεί οι Νέοι του Ολυμπιακού να ηττήθηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ρέντη, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος απέναντι στους Ισπανούς και εξέφρασε την άποψη ότι αν είχε καταφέρει η ομάδα να πετύχει ένα δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που είχε στα πρώτα 45 λεπτά, τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη.

«Νομίζω ότι είχαμε μία καλή παρουσία και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση και την προσπάθεια των παιδιών και σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι αν κάναμε κάποια λάθη θα τα πληρώναμε, έτσι είναι δυστυχώς το επίπεδο των αντιπάλων και αυτές οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Ίσως αν είχαμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο ημίχρονο να είχαμε περισσότερες αξιώσεις στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή που είχαμε στο πρώτο, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες φάσεις και στις δύο απ’ αυτές δεχτήκαμε τα δύο γκολ», είπε αρχικά.


Όσον αφορά για το αν υπήρξε κάποια κούραση στην ομάδα και «έπεσε» στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της, σχολίασε ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού: «Σίγουρα ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ υψηλός για τα δεδομένα τα δικά μας. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε για να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στους επόμενους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ