2014-09-19 08:46:06
Φωτογραφία για Θέσεις για εκπαιδευτικούς σε Δημόσια ΙΕΚ
Στην κάλυψη 3 θέσεων Διευθυντών και 3 θέσεων Υποδιευθυντών εκπαιδευτικών προχωρά η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση στα ακόλουθα Δημόσια Ι.Ε.Κ. :

1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ

Α/Α Δ.Ι.Ε.Κ.

1. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α/Α Δ.Ι.Ε.Κ.

1. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

2. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κατάταξη στον πίνακα μίας (1) μόνο Περιφέρειας και με σειρά προτίμησης μέχρι δύο (2) Δ.Ι.Ε.Κ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία μόνο αίτηση, είτε για τη θέση του Διευθυντή είτε για τη θέση του Υποδιευθυντή.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Διευθυντών Δ.Ι.Ε.Κ. θα πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με οκτώ (8) χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία.


Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Υποδιευθυντών Δ.Ι.Ε.Κ. θα πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τέσσερα (4) χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στη διαδικασία επιλογής εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία άρχεται από 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και λήγει 22 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα.

Οι αιτήσεις με τον φάκελο των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχουν περιέλθει στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ. με ευθύνη των υποψηφίων, ήτοι έως 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΓΓΔΒΜ.

Η έντυπη αίτηση υποψηφιότητας θα είναι διαθέσιμη την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (www. gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις). Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατάταξη στον πίνακα μίας (1) μόνο Περιφέρειας και με σειρά προτίμησης μέχρι δύο (2) ΔΙΕΚ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μείωση κατά 1,2 % της ανεργίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μείωση κατά 1,2 % της ανεργίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ