2014-09-19 17:17:14
Φωτογραφία για Παραμυθάς ο κ.Βεργίνης ! Μεγάλη ξεφτίλα με τον ΟΓΑ!
Κάνουν την πολιτική τους παραμυθιάζοντας τον κοσμάκη και γλείφοντας φυσικά τον κομματικό τους προϊστάμενο νομίζοντας ότι έτσι παίρνουν πόντους για την πολιτική τους ανέλκυση Για το αν ο κόσμος που τον βάζουν σε περιπέτειες έχει να φάει δεν τους ενδιαφέρει.

Ένας από αυτούς τους πολιτικούς παπαγάλους είναι και ο Ξενοφών Βεργίνης Διοικητής του ΟΓΑ που παραμυθιάζει τον κόσμο για πολύ μεγάλο διάστημα λέγοντας είτε με δελτία τύπου είτε με ραδιοτηλεοπτικές παρουσίες,ότι οι δικαιούχοι θα έπαιρναν χθες 18 Σεπτεμβρίου τα οικογενειακά επιδόματα και συγκεκριμένα την 3η δόση.

Μάλιστα διαλαλούσε ακόμη ότι και αυτοί που δεν έχουν πάρει από την αρχή του έτους καμία δόση, θα τους καταβάλονταν μαζεμένες και οι 3 δόσεις του έτους!

Έβαλαν τον κόσμο να κάνει τον προγραμματισμό του, για να βγάλει τις υποχρεώσεις που έχει, έστω και με αυτά τα ψίχουλα αλλά άνθρακες ο θυσαυρός.

Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες δικαιούχοι σε όλη την Ελλάδα είδαν τους λογαριασμούς στο απόλυτο μηδέν και ο κ. Βεργίνης εξαφανισμένος!

Μάλιστα κάποιι λένε ότι η δικαιολογία του είναι πως δεν έχει γίνει ακόμη το ξεκαθάρισμα διοτι δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να προλάβει να είναι ο οργανισμός συνεπής με τους δικαιούχους!

Η πολιτική απατεωνιά φαίνεται όμως ξεκάθαρα από το γεγονός ότι ο κ. Βεργίνης και οι πολιτικοί του προιστάμενοι έστω και αν δεν πρόλαβαν να εκκαθαρίσουν όλες τις αιτήσεις του Α21 δεν πληρώνουν τον κόσμο τις επόμενης μέρας από την 18η Σεπτεμβρίου, αλλά μεταφέρουν την επόμενη πληρωμή στις 18 Δεκεμβρίου!

Τόση ξεφτίλα κα απόδειξη ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Υπάρχει παράδειγμα συγκεκριμένο και με στοιχεία που έχει η εφημερίδα μας, που αποδεικνύει αυτά που ισχυριζόμαστε με αυτούς τους πολιτικούς μαιντανούς!

Γαρυφάλλου Γιώργος
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ