2014-09-19 21:19:08
Φωτογραφία για Οι Ελλήνες ευρωβουλευτές στο γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα
Εκδήλωση υποδοχής των 21 νέων Ελλήνων ευρωβουλευτών οργάνωσε σήμερα το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, για μια... καλύτερη και αποδοτικότερη αμοιβαία συνεργασία.

Όπως ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής του Γραφείου Λεωνίδας Αντωνακόπουλος στη σύσκεψη που είχε με τους ευρωβουλευτές, το γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα έχει κάπου 10.000 επαφές (με ΜΜΕ, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, ΜΚΟ, την ακαδημαϊκή κοινότητα) σε όλη τη Ελλάδα, προωθώντας δράσεις σύμφωνα με τις προτεραιότητες που έχουν δοθεί από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος εξήγησε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου και τη διάρθρωση των υπηρεσιών του, παρουσίασε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών του και υπογράμμισε στους ευρωβουλευτές τη σημασία της συμμετοχής τους στις δράσεις του, ώστε να διαχέεται το μήνυμα της Ευρωβουλής σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα στην επαρχία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ευρωβουλευτές Μαν. Κεφαλογιάννης, Γ. Κύρτσος και Ελ. Βόζεμπεργκ από τη ΝΔ, οι Δημ. Παπαδημούλης, Γ. Κατρούγκαλος και Κ. Κούνεβα από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και Λ. Φουντούλης και Γ. Επιτήδειος από τη Χρυσή Αυγή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ