2014-09-19 22:10:06
Φωτογραφία για Επιστολή Δημάρχου για επανεξέταση Ρυθμίσεων για όσους θα αποκτήσουν την ιδιότητα του Δημάρχου για 1η φορά μετά την 12η Νοε.2012
1. Σύμφωνα με τις διατάξεις της υποπαραγράφου Β1, περίπτωση α’ της παραγράφου Β’ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 καταργείται η χορηγία δημάρχου για όσους αποκτήσουν για... πρώτη φορά το αξίωμα αυτό από την επόμενη έναρξης ισχύος του Νόμου αυτού (12-11-2012).

2. Για άλλη μια φορά ένας θεσμός πλήρως νομικά κατοχυρωμένος καταργείται εις βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης. Παράλληλα η χορηγία ήταν μια αποζημίωση η οποία δινόταν στους διατελέσαντες Δημάρχους χωρίς να σχετίζεται με τις λοιπές συντάξεις των Δημοσίων Υπαλλήλων.

3. Τα θεσμικά όργανα των ΟΤΑ , ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και αποτελεσματικά διότι είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα που αφορά σε ζωές και ανθρώπους που προσέφεραν στο τόπο τους και την πατρίδα.

4. Παρακαλούμε για την επανεξέταση σε νέα βάση της άδικης αυτής ρύθμισης η οποία διαχωρίζει τους αιρετούς σε δύο κατηγορίες και ουσιαστικά είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΣΕΧΕΙ... ΜΑΝΙΑΤΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΣΕΧΕΙ... ΜΑΝΙΑΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ