2014-09-19 22:54:08
Φωτογραφία για Έδωσαν αίμα στην μνήμη του Νεκτάριου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας Ρόδου από το Παράρτημα Αιμοδοσίας Παστίδας, στην μνήμη του αδικοχαμένου Νεκτάριου Ψαριανού, που έχασε την ζωή του πρόσφατα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος νέος ήταν στρατιώτης και γι’αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το πόσοι στρατιωτικοί (οπλίτες και αξιωματικοί) έδωσαν ισχυρό παρών συντελώντας έτσι στην μεγάλη επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Αίμα έδωσαν επίσης και αρκετοί πολίτες της περιοχής της Παστίδας και όχι μόνο.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν το παρών έδωσε η μητέρα και ο αδελφός του αδικοχαμένου Νεκτάριου Χρήστος, όπου ευχαρίστησαν τον κόσμο προσωπικά έναν-έναν για την προσφορά τους αυτή.

Το παράρτημα αιμοδοσίας της Παστίδας αναφέρει τα εξής :

Το Παράρτημα Αιμοδοσίας Παστίδας και η πενταμελής ομάδα ευχαριστεί όλο τον κόσμο που προσήλθε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας για την εθελοντική αιμοδοσία.


Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου που έδωσαν αγώνα γιατί υπήρχε μεγάλη έλλειψη προσωπικού.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον κ.Αγγέλου Προϊστάμενο Αιμοδοσίας Ρόδου και τις νοσοκόμες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα για τις προσφορές που έκαναν.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε και τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου και συγκεκριμένα την κ.Ελένη Κουκιαΐνη και τον Πρόεδρο κ.Φιλήμονα Νικολάου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του Νεκτάριου Ψαριανού και το αίμα που συγκεντρώθηκε θα δοθεί σε παιδιά με Μεσογειακή αναιμία και σε παιδιά με χρόνιες παθήσεις.

Η πενταμελής ομάδα του Παρτήματος Αιμοδοσίας Παστίδας
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ