2014-09-20 11:46:03
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ!
Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολυμπιακός θέλει νίκη κόντρα στη Βέροιας για να περάσει εκείνος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η νίκη του Θρύλου επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη Τρίτη στο Καραϊσκάκη. Τώρα όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να… προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα και να κάνουν το καθήκον τους απόψε απέναντι στη Βέροια (20:30, Novasports 2), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ημαθίας μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτή την στιγμή είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να νικήσουν την ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκρανέρο, έτσι ώστε να περάσουν εκείνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες από την υπερπροσπάθεια της πρεμιέρας του Champions League και παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ