2014-09-20 15:52:09
Φωτογραφία για Συναγερμός για τη Lady Gaga στο αεροδρομιο Νίκος Καζαντζάκης- Τελικά προσγειώθηκαν... αγνωστοι επισκέπτες
Η πληροφορία ότι ένα ιδιωτικό αεροπλάνο αναμένεται να αφιχθεί στο Ηρακλειο και να προσγειωθεί στο... αεροδρομιο "Νίκος Καζαντζάκης", μεταφέροντας ένα σημαίνον πρόσωπο, "φούντωσε" τις φήμες για την παρουσία της Lady Gaga!

Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία της στην Αθήνα, θεωρήθηκε πιθανό η μεγάλη ντίβα της Ποπ να θελήσει να απολαύσει λίγο τον ήλιο, τη θάλασσα της Κρήτης και τη χλιδή που μπορούν να προσφέρουν τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιου.

Από την πρώτη στιγμή στον αερολιμένα σήμανε συναγερμός. Όλοι ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τη Lady Gaga. Σύμφωνα με πληροφορίες του CretePlus.gr στο αεροδρόμιο έφτασαν και τα γνωστά μαύρα van για να παραλάβουν τον επισκέπτη. Τελικά όμως αντί για την σταρ, στο αεροδρόμιο έφτασαν απλως ευποροι αλλά άγνωστοι επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lady Gaga είχε εκφράσει τις προηγούμενες μερες τη δίψα της για ... Κρητικό κρασί, πληροφορία η οποία συνδυάστηκε με την πληροφορία για την άφιξη της στο νησί, μεγαλώνοντας την προσμονή για την άφιξη της, που αποδείχτηκε βέβαια... λανθασμένη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ