2014-09-20 16:29:40
Φωτογραφία για Νέα οχήματα για τους ανθρώπους με αναπηρία στο Ηράκλειο - Συγκίνηση και χαρά κατά την παρουσίαση τους [photos]
Με τέσσερα αυτοκίνητα που τίθενται από σήμερα στην Υπηρεσία των ατόμων με βαριά κινητικά προβλήματα, οι ΑΜΕΑ της πόλης αποκτούν... ένα σημαντικό στήριγμα στις μετακινήσεις τους.

Μετά από προσπάθειες που καταβλήθησαν απο το Νομαρχιακό σωματείο ατόμων με αναπηρία, εξασφαλίστηκαν περίπου 50.000 ευρώ για την αγορά δύο καινούριων αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα αγοράστηκε ένα μεγάλο όχημα, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τρία άτομα με αμαξίδια, καθώς και ένα μικρότερο που μπορεί να μεταφέρει ένα άτομο με αμαξίδιο και θα λειτουργεί ως βοηθητικό, σε περίπτωση ανάγκης.

Σημειώνεται ότι ο στόλος ενισχύεται και με ενα ακόμη όχημα που αγοράστηκε με ίδια κονδύλια του Σωματείου, φέτος το καλοκαίρι.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον αποκτούμε ένα τόσο μεγάλο στόλο στο Ηρακλειο για την εξυπηρέτηση των αναπήρων. Με την συνδρομή του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, εξασφαλίσαμε από το Υπουργειο Εργασίας 50.000 ευρώ και καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτά τα οχήματα", ανέφερε, μιλώντας στο CretePlus.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Βιδάκης.


Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σολωμού Σολωμού 14, στις εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης, στις Πατέλες παρουσία του Προέδρου του Νομαρχιακού Σωματείου ατόμων με αναπηρία Ηρακλείου κ. Βιδάκη, του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Κεγκέρογλου, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ