2014-09-21 01:10:27
Φωτογραφία για 6ΛΕΠΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ακόμη μια απώλεια βαθμών για τη Λίβερπουλ, η οποία έχασε με 3-1 από την Γούεστ Χαμ, δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο εξάλεπτο! Πίεσε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έφθασε η προσπάθεια της για να κάνει την ανατροπή.

Την τρίτη της ήττα στη φετινή Premier League έκανε η Λίβερπουλ, που ηττήθηκε από την Γουέστ Χαμ, η οποία απέκτησε σημαντικό προβάδισμα από το ξεκίνημα.

Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς βρέθηκε μπροστά με 2-0 από το έβδομο κιόλας λεπτό. Ο Ρέιντ άνοιξε το σκορ στο 2’ και ο Ντιαφρά Σακχό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πέντε λεπτά μετά και οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μη μπορώντας να αντιδράσουν στην πίεση των γηπεδούχων. Τελικά το 3-0 δεν ήρθε και οι «κόκκινοι» βρήκαν τις δυνάμεις για να μειώσουν στο 26ο λεπτό. Ύστερα από προσπάθεια του Μπαλοτέλι, εντός της περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Στέρλινγκ που ήταν στα όρια της περιοχής και τελείωσε άψογα τη φάση, σημειώνοντας πανέμορφο τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που πίεσε αρκετά για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 88’ ο Μόργκαν Μαλφιτανό έκανε το 3-1 και πήγε χαμένη η προσπάθεια της Λίβερπουλ.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ