2014-09-21 09:53:38
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Δεύτερη σύλληψη έξω από τον Λευκό Οίκο
Μία ημέρα μετά την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας από 42χρονο Τεξανό, ο οποίος κατόρθωσε να περάσει τον φράκτη του Λευκού Οίκου και να προσεγγίσει στο προεδρικό μέγαρο, νέο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στις αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου, Έντ Ντόνοβαν, στη νέα υπόθεση απειλής κατά του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου εμπλέκεται ένας πολίτης ο οποίος αρχικά πλησίασε τις πύλες του Λευκού Οίκου με τα πόδια, απομακρύνθηκε για λίγο και στη συνέχεια επέστρεψε με το όχημα του μπροστά από τις πύλες του Λευκού Οίκου.

Όπως δήλωσε ο Ντόνοβαν, ο άνδρας αρνήθηκε να φύγει παρά την εντολή των ενστόλων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για καταπάτηση.

Μία ημέρα πριν, ο Ομαρ Τζέι Γκονζάλες συνελήφθη καθώς πέρασε στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου, πριν συλληφθεί από τα μέλη της μυστικής υπηρεσίας, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση έφερε μαχαίρι.

Η περίπτωση του Γκονζάλες χαρακτηρίστηκε μια από τις σοβαρότερες παραβιάσεις των μέτρων ασφαλείας του Λευκού Οίκου επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος μαζί με την οικογένειά του απουσίαζε στο Καμπ Ντέιβιντ κατά τη διάρκεια του συμβάντος.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ