2014-09-21 15:35:36
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μπορεί να... «ίδρωσαν» οι Νέοι του Ολυμπιακού για να επιβληθούν στη Βέροια, αλλά σημασία έχει πως τα κατάφεραν!

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έκαναν ό,τι και η πρώτη ομάδα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, καθώς σημείωσαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να... «καθαρίσουν» το παιχνίδι, μόνο που η αποστολή των Νέων ήταν πιο δύσκολη, αφού δεν κέρδιζαν, παρά είχαν μείνει στο 1-1.

Οι παίκτες του Βούζα άρχισαν καλύτερα τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25' με τον Βέργο μετά από σέντρα του MVP του αγώνα Ιγνατίδη. Στο 43' χάθηκε μια απίστευτη ευκαιρία με τον Γαρεφαλάκη να στέλνει με τη... βοήθεια του τερματοφύλακα την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και αφού δεν μπήκε αυτό το γκολ, το έβαλε η Βέροια με τον Κουτρουμπάνο στο 44' στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές από τον Βούζα και μια από αυτές έδωσε τη λύση, μαζί με τον Ιγνατίδη βέβαια. Στο 81' ο Μανθάτης σέντραρε και ο Ιγνατίδης έκανε το 2-1 με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον ίδιο στο 87'.

Τρίτη νίκη σε τρεις αγώνες για τους Νέους του Ολυμπιακού, οι οποίοι πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και «δένουν» από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρέζος, Σάλιακας (71' Ρεντζής), Τσιμικάς, Βατουσιάδης, Βούρος, Λάτσι, Γαρεφαλάκης (61' Τόλι), Ανδρούτσος (67' Μανθάτης), Βέργος, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ