2014-09-21 16:01:19
Φωτογραφία για «ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ... ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ως ένα από τα όνειρά του, που έγινε πραγματικότητα, χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος μίλησε για τις έως τώρα εμπειρίες του.

(Aπό 3/8, όταν ακόμη δεν είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση Μουράτου, σας είχαμε πει ότι ο παίκτης θέλει ΜΟΝΟ Ολυμπιακό και δεν ακούει... τίποτα. Σήμερα, μας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης με τις δηλώσεις του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο 17χρονος διεθνής μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ερυθρόλευκη ΚΑΕ για την παρουσία του στα φιλικά της Ιταλίας, για το μπουγέλο από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και για τους προσωπικούς του στόχου.

Μεταξύ άλλων, ο Μουράτος τόνισε: «Από την ημέρα που... γεννήθηκα, όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό. Η πρώτη μου συμμετοχή στο φιλικό ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει που είμαι και τι ακριβώς κάνω εδώ. Έχω απέναντί μου τους παίκτες που έβλεπα στην τηλεόραση και τους υποστήριζα στο πρωτάθλημα και καλούμαι να αντεπεξέλθω και να παίζω μαζί τους».

Από τη στιγμή που γεννήθηκε ονειρευόταν να παίξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το έκανε. Ο ίδιος το εξομολογείται στην κάμερα του Olympiacos BC TV στην πρώτη του ερυθρόλευκη συνέντευξη. Δείτε τον:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ