2014-09-22 14:34:42
Φωτογραφία για Μεγάλη ανατροπή: Καραβάτου vs Σπυροπούλου...Ποια κέρδισε το Σαββατοκύριακo;
Εντάξει. Είναι ακόμη αρχή. Aλλά τα σημάδια μας επιβεβαιώνουν Η δεύτερη μέρα της κόντρας της Κατερίνας Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε πολλά. Καταρχάς τα νούμερα ήταν πολύ διαφορετικά.

Η παρέα της Κατερίνας άγγιξε το 14% στο σύνολο με την Σπυροπουλου να πιάνει με μεγάλο ζόρι το 11%. Όσο για τα νεανικά κοινά; Ο Alpha έπεσε στο 12,8 με την εκπομπή της Κατερίνας να ακουμπάει το 12%.

Η νίκη είναι τεράστια καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί τώρα ένα κανάλι ανύπαρκτο στην πίτα της τηλεθέασης με ένα μαγαζί όπως ο Alpha.

Και όπως σας έγραφα πριν απο μερικές ώρες… βλέπω αλλαγές στην εκπομπή της Κωνσταντίνας… βλέπω αλλαγές να έρχονται πολύ σύντομα… καθώς αυτό που είδαμε όχι απλά δεν άρεσε σε μας αλλά εκ του αποτελέσματος και στoν κόσμο.

Η εκπομπή δεν σου βγάζει την παρέα-είναι ακόμη νωρίς- δεν έχει θεματαλογία που να σε κρατήσει να την δεις-είναι ακόμη νωρίς;- οι παρουσιάστές πρέπει να σταματήσουν να χαίρονται τις φάτσες τους στα μόνιτορ-είναι ακόμη νωρίς;- και η κεντρική παρουσιάστρια πρέπει να κάνει εντατικά μαθήματα ορθοφωνίας… πριν είναι αργά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ