2014-09-22 14:43:06
Φωτογραφία για Αποδράσεις κι Εκδρομές, για το τριήμερο της 28ης
Φυσικά και δεν είμαστε σε περίοδο διακοπών, ασφαλώς και είμαστε στη λογική.. κεφάλια μέσα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν είναι μακριά ο καιρός που θα θελήσουμε ν αποδράσουμε! Η πρώτη ευκαιρία δεν είναι άλλη από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κι αν σας φαντάζει μακριά, δεν είναι.. Φροντίστε από τώρα να προγραμματίσετε την εκδρομή σας και πετύχετε τις πιο φτηνές τιμές που μπορείτε σε δημοφιλείς προορισμούς. Όσο για τις τιμές και τους προορισμούς, το18-24 travel έχει να σας προτείνει μια σειρά από εκδρομές, που θα σας συναρπάσουν!

Κλασσικά... Κωνσταντινούπολη!

Τριήμερο ή τετραήμερο, με αναχώρηση από Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Με τιμές που ξεκινάνε από 80 ευρώ το άτομο, και γεμάτο πρόγραμμα γι αυτός που θέλουν μια απλή και οικονομική λύση.

Μαγευτική Βουδαπέστη!

Μια πόλη με ξεχωριστή αρχιτεκτονική και ιστορία, εκπληκτικό φαγητό, στην καρδιά της Ευρώπης. Πακέτο εκδρομής τεσσάρων ημερών, με ξεναγήσεις, κρουαζιέρα στο Δούναβη, επισκέψεις στη γύρω περιοχή, αναπαράσταση μεσαιωνικών μαχών, τσιγγάνικα βιολιά, κι ότι άλλο βάζει ο νους σας. Κι αν μπορείς να ζήσεις μια τέτοια εκδρομή με 159 ευρώ.. ακόμη καλύτερα.


Κρύο.. καιρός για... Bansko!

Ναι το πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας ξεκινά την σεζόν από το τέλος του Οκτώβρη! Αναχωρήσεις από όλη την Ελλάδα, με διαμονή σε περισσότερα από 10 ξενοδοχεία για όλα τα γούστα κι όλα τα πορτοφόλια Δείτε αναλυτικά τα πακέτα εκδρομών στη σελίδα του 18-24 travel! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ