2014-09-22 18:14:53
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΠΛΕΟΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ!
Για την εξέλιξη της αναμέτρησης με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη, αλλά και για την προσαρμογή του στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νορβηγός στην εφημερίδα, "Πρωταθλητής":

"Με τη Βέροια έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε όλα μας τα γκολ.

Πετύχαμε το πρώτο σχετικά νωρίς, κι ενώ είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα, φτάσαμε προς το τέλος του αγώνα με ένα σκορ που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα, αν πετύχαινε γκολ ο αντίπαλος.

Δεν σταματήσαμε, όμως, να κάνουμε ευκαιρίες και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε, βάσει της απόδοσης και των φάσεων που είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς», είπε αρχικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Συνέχισε, εξηγώντας: "Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ατλέτικο, να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια. Προφανώς κι υπήρχε κούραση, όμως νομίζω ότι δώσαμε ότι είχαμε για να πετύχουμε το στόχο μας, όπως κι έγινε τελικά".

Τέλος, για το πώς αισθάνεται ο ίδιος, ως μέλος του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Πλέον νιώθω πολύ άνετα. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή φόρμα, έχω μάθει ακόμα καλύτερα τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος με το πέρασμα των αγώνων".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαυρογιαλούροι στην ΚΕΔΕ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μαυρογιαλούροι" στην ΚΕΔΕ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ