2014-09-23 00:47:08
Φωτογραφία για Μεταπτυχιακό στον Ελληνικό Πολιτισμοό - Ανοιχτή Ενημερωτική εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το καινοτόμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού και επαγγελματίες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από καθηγητές του Πανεπιστημίου για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Πολιτισμού, καθώς και για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα των άλλων Σχολών του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ενώ τα προγράμματα σπουδών του, τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Με την παράκληση όπως δημοσιευθεί και ανακοινωθεί το πιο πάνω δελτίο τύπου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

κ. Ανδρέας Γερμανός
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ