2014-09-23 10:52:27
Φωτογραφία για Γιάννης Δημαράς: Θα φύγω από την αρχηγία της παράταξης... το 2019!
Δεν φεύγει από την αρχηγία της παράταξής του ο Γιάννης Δημαράς κάτι που όμως θα πράξει στις 31 Αυγούστου 2019, δηλαδή 1,5χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής. Την Κυριακή συνεδρίασαν τα μέλη της παράταξης. Η πλειοψηφία των πρώην αντιδημάρχων τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας διαδοχής, ενώ πολλά ήταν τα στελέχη που τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην Δημάρχου ο οποίος αρνείται για άλλη μια φορά να ανοίξει το θέμα, παραπέμποντας στο μέλλον.

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις στελέχους της παράταξης αναμένονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα από την πλευρά στελεχών που δηλώνουν δυσαρεστημένοι, εφόσον δεν κινηθούν άμεσα διαδικασίες διαδοχής.

"Είναι θλιβερό ένας πρώην Δήμαρχος μετά απο ένα τέτοιο εκλογικό βατερλώ, παραμένει προσκολλημένος σε μια καρέκλα" δήλωσε πρώην αντιδήμαρχος αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται "μπουρίνι".

Την παραίτηση Δημαρά και δρομολόγηση διαδικασιών για νέα ηγεσία της παράταξης ζήτησαν κατά την τοποθέτησή τους οι Ανδρέας Φίλιας και Θεοχάρης Μασσαράς. Υπήρχε όμως και κείμενο με 50 υπογραφές μελών της παράταξης που ζητούσαν την δρομολόγηση διαδικασιών διαδοχής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ