2014-09-23 14:20:57
Φωτογραφία για ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Η Ακαδημία Κανόε Καγιάκ κατέκτησε 3 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του ΓΝΟ Σαλαμίνα.

Με οχτώ μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από την Σαλαμίνα η ομάδα Κανόε Καγιάκ της Ακαδημία μας. Οι μικροί μας αθλητές πήραν άριστα στον αγώνα που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος «Σαλαμίνα» την Κυριακή 20/9 κατακτώντας 3 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο. Η Ακαδημία μας λειτουργεί άψογα και δημιουργεί τις βάσεις για την «παραγωγή» νέων Πρωταθλητών.

Ο έφορος του Κανόε Καγιάκ Τάσος Βουγίδης σημείωσε σχετικά: «Θέτουμε τις βάσεις για το μέλλον. Οι μικροί μας καγιακίστες αποδεικνύουν με την αγωνιστική τους μαχητικότητα πως αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρέπει να είναι παντού πρώτος. Μπράβο στα παιδιά και στις προπονήτριες τους Βάλια Κορμού και Κατερίνα Παγίδα για την εξαιρετική δουλειά τους». Η προπονήτρια του τμήματος των Αρχαρίων Βάλια Κορμού επεσήμανε: «Προετοιμάζουμε τα παιδιά για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους αγώνες. Η προετοιμασία γίνεται τόσο στο κομμάτι της φυσικής όσο και της ψυχικής κατάστασης. Η καθημερινή μας προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα. Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί. Το γνωρίζουν καλά τα παιδιά αφού είναι στον Ολυμπιακό».


Η προπονήτρια του Αγωνιστικού Κατερίνα Παγίδα από την πλευρά της είπε: «Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους στους αγώνες και το διασκέδασαν. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Στόχος είναι να έχουμε μια καλή πορεία μέσα στη χρονιά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία». Αναλυτικά τα μετάλλια:

Χρυσά

1. Νικόλαος Κάτσιος, Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων 200μ(2η σειρά)

2. Μαρία Μαθιουδάκη, Μονό Καγιάκ Προ αγωνιστική Κοριτσιών 200μ

3. Μαρία Μαθιουδάκη-Μαργαρίτα Δουμένη, Διπλό Καγιάκ Προ αγωνιστική Κοριτσιών 200μ

Ασημένια

1. Γιώργος Πρινέας, Καγιάκ Παμπαίδων 200μ

2. Παντελής Αντωνόπουλος, Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων 200μ (1η σειρά)

3. Μαργαρίτα Δουμένη, Μονό Καγιάκ Προ αγωνιστική Κοριτσιών 200μ

4. Παντελής Αντωνόπουλος-Νικόλαος Κάτσιος , Διπλό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων 200μ (1η σειρά)

Χάλκινα

1.Δημήτρης Χατζής, Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων 200μ (3η σειρά)

Επίσης ο Άρης Φετζιάν ήταν 4ος στο Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων στα 200μ και οι Χατζής-Φετζιάν 4οι στο Διπλό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων στα 200μ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ